Király Zsolt: Solymos elárulta, hogy tud végre megszabadulni a magyarság a Most-Hídtól: Gyimesi a kulcs

Király Zsolt: Solymos elárulta, hogy tud végre megszabadulni a magyarság a Most-Hídtól: Gyimesi a kulcs

Nyitókép: Most-Híd platform fb-oldala

Bizalmatlanság, intrikák, kioktató hangnem, gőgös üzengetések – megtartotta platformgyűlését a Most-Híd. Nincs jó érzésünk az egészből.

Először röviden a lényeg, aztán annak kifejtése következik:

Ennyit a tények, most pedig annak magyarázata:

A Most-Híd platform nem támogatja Gyimesi felvételét a Szövetség listájára

Alig pár hónapja a Most-Híd és az Összefogás platform megegyezett abban, hogy puccsot kísérelnek meg a párton belül Forró ellen. Utódául Gyimesi Györgyöt szemelték ki. Ajánlatuk a számára arra vonatkozott, hogy a két platform és a keményvonalas, Gyimesit támogató MKP-sok többségbe tudnak kerülni a párt belső szerveiben. Leváltanák Forrót, Gyimesi mögött pedig valójában ők vennék át az irányítást. Rossz lóra tettek, ami akkor derült ki számukra, amikor meglátták, Gyimesi Forróval fotózkodik és tárgyal a magyar parlamenti bejutás lehetőségéről.

Gyimesi egészen addig Solymos, Mózes, Orosz, Nagy és a többiek számára is elfogadható volt. Melynek érdekében Rigó Konrádot is beáldozták volna.

Gyimesi azonban nem kért a hasznos hülye szerepből. Hogy ez mit váltott ki a hidasokban, láthattuk a mai sajtótájékoztatón. Gyűlöletet.

Hírdetés

Majd jött a B-terv, megvett, manipulált felmérésekkel elhitetni a választókkal, hogy Világi Oszkár egyik lova, a Magyar Fórum releváns szereplő. Hogy mennyire kétségbeesett a helyzetük, mutatja, hogy már a toxikus, leszerepelt Gyurovszky László kénytelen lenyomni az emberek torkán elemző cikkben a manipulációikat. Hogy Gyimesi megosztó, hogy Forró gyenge pártelnök, hogy a liberális, progresszív összefogás képes bejuttatni a Szövetséget a parlamentbe, és ott újra elfoglalni, mint anno Bugár alatt szinte az összes fontos pozíciót.

Az MKP azonban ellenáll, Gyimesi ellenáll, a konzervatív, nemzeti média, élükön a Körképpel pedig résen áll, és figyelmezteti a választókat a cselszövésekre.

Abban Berényinek és Bárdosnak igaz van, hogy Gyimesi nélkül a Szövetség-Aliancia nem jut be a parlamentbe. Ráadásul a maihoz hasonló hidas platformgyűlések, a Gyurovszky féle manipulációk, a hazug felmérések mind-mind Gyimesi malmára hajtják a vizet.

A Most-Híd dilemmája nem az, hogy Gyimesi kell a Szövetségnek, hanem hogy a Most-Híd már nem kell senkinek

Ha a Most-Híd menni akar Gyimesi érkezésével, hát menjen

Hogy mi lehet a kiút a jelenlegi helyzetből? Az MKP politikai gondolkodásra képes tagjainak a sarkukra kell állni, a helyi kiskirályaikat helyre kell tenni annak érdekében, hogy az egészséges mag valóban egységet alkosson.

AZ MKP, Gyimesi, az Összefogás fele, és sok-sok hidas polgármester és régiós politikus, akik nevében Solymos és Rigó beszél, képes lehet hihető, hiteles alternatívát kínálni a választóknak, Ami egy jó kampánnyal, maximalizálhatja a bejutás esélyét.

Minden más forgatókönyv, mely Solymosék, vagy a Villa Rosa boszorkánykonyhályában születik, rossz a magyarságnak.

Király Zsolt


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »