Kifosztás miatt keresik Kolompárékat

Kifosztás miatt keresik Kolompárékat

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi rendőrkapitánysága csoportosan elkövetett kifosztás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást a 18 éves budapesti "G." József, a 31 éves, szintén budapesti Kolompár István és eddig ismeretlen társuk ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két cigány 2019. március 23-án 3 óra 20 perc körül Budapest V. kerületében, a Szent István körúton – kihasználva a sértett védekezésre képtelen állapotát – elvették a mobiltelefonját és a személyes iratait. Eközben harmadik társuk figyeléssel biztosította a bűncselekmény elkövetését.

Az V. kerületi rendőrkapitányság nyomozói a térfigyelő kamerák felvételei alapján két elkövetőt azonosítottak. Közülük a 18 éves "G." Józsefet 2019. március 25-én 23 óra 50 perckor újpesti lakásán elfogták, majd Kolompár István ellen elfogatóparancsot adtak ki.

Hírdetés

Harmadik társuk egy 23-28 év körüli férfi, aki a bűncselekmény elkövetésekor fehér kapucnis pulóvert, fekete kabátot, sötét nadrágot és bakancsot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi rendőrkapitánysága a Police.hu-n kéri, hogy aki a felvételeken látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »