Kifakadtak a dunaszerdahelyi ultrák, nyilvános bocsánatkérésre szólították fel Andzouanát

Kifakadtak a dunaszerdahelyi ultrák, nyilvános bocsánatkérésre szólították fel Andzouanát

Forrnak az indulatok a dunaszerdahelyi szurkolók körében, miután nem elég, hogy a csapat eléggé gyengécskén muzsikál, a játékosok még az ultrákat is magukra haragították.

Nyílt levelet fogalmazott meg közösségi oldalán az UltrasDunaszerdahely szurkolói csoport, melyet a játékosoknak, az edzői stábnak és a csapatkapitány Yhoan Andzouanának címeztek. A szurkolók ebben kiemelik, hogy nem elsősorban a vereség dühíti őket, hanem a játékosok hozzáállása, az „alibizés” és a tisztelet teljes hiánya.

Az ultrák rámutatnak, hogy bárkivel megeshet, hogy balszerencsés napot fog ki, vagy fáradtabb a kelleténél, de ilyen esetben is elvárható, hogy a játékos önkritikát gyakorol, és elismeri, hogy ez nem az ő napja volt, majd megfogadja, hogy a következő héten mindent megtesz azért, hogy ki tudja hozni magából a maximumot.

írták le a történteket a szurkolók, akik szerint megengedhetetlen, hogy a játékosok ilyen hangnemet használjanak azokkal, akik mindent félretéve látogatják az idegenbeli mérkőzéseket is.

„Reméljük, te is érzed, hogy az a minimum, hogy nyilvánosan bocsánatot kérsz a szurkolóktól, ellenkező esetben nem vagy méltó és érdemes a kapitányi karszalagra. Sőt, arra sem, hogy minket és a csapatot képviseld a pályán!”

olvasható az Andzouanának címzett felszólítás.

Hírdetés

Az ultrák azt is kijelentették, hogy mivel megtudták, valójában „velük van a gond”, úgy döntöttek, hogy távolmaradnak, és nem lesz szervezett szurkolás Nagymihályon és a hazai Zólyombrézó elleni mérkőzésen sem.

„Minden szurkolót megkérünk, respektálja a döntésünket, és hagyja üresen a nagymihályi vendégszektort, majd a következő hazai mérkőzésen a teljes B-középet”  

A szurkolók remélik, hogy ez a lépésük segít abban, hogy visszatérjen a szurkolók és a csapat közé a kölcsönös tisztelet, és újra küzdeni és harcolni fognak egymásért.

Mint ismert, a DAC rögtön az első ellenfelétől csúfos vereséget szenvedett, így már az első selejtezőkörben kiesett a Konferencialigából, a Niké Ligában pedig három mérkőzésen 4 pontot sikerült csak gyűjtenie hullámzó játékával.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »