Kiderült az elgázolt gyalogosról, hogy elfogatóparancs van érvényben ellene

A kőbányai rendőröket 2019. november 21-én délelőtt egy gyalogosgázoláshoz riasztották, mert egy autó elsodort egy nőt a Gyömrői úton. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a baleset azért következett be, mert a nő nem zebrán ment át. Amikor a rendőrök a sérült papírjait ellenőrizték, kiderült, hogy a 27 éves F. Erika ellen rablás miatt elfogadóparancsot adott ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága.

A gyanú szerint a 27 éves nő 2019. október 24-én reggel a 62-es villamoson megpróbálta elvenni egy utas mobiltelefonját. Miután ez nem sikerült neki, megtámadta az utast, többször megütötte, és telefon átadását követelte. A villamos utasai közbeléptek, így telefon nélkül menekült el a helyszínről. F. Erika még aznap az Orczy téren szintén megtámadott egy nőt, akinek a kezéből kikapta a telefont, és elfutott a helyszínről.

Hírdetés

A józsefvárosi nyomozók a nőt – ellátását követően – előállították a VIII. kerületi Rendőrkapitányságra, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság el is rendelt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntett kísérlet, valamint rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 27 éves nő ellen – közölték a Police.hu-n.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »