Ki látta Kolompár Eszmeraldát?

Ki látta Kolompár Eszmeraldát?

A szolnoki rendőrök ismét a lakosság segítségét kérik.

A Szolnoki Rendőrkapitányság 16010/157/425/2020. körözési számon eljárást folytat Kolompár Eszmeralda Rozália eltűnése ügyében. Az 13 éves szolnoki lány 2020. június 15-re virradóra testvére szolnoki lakásából engedély nélkül eltávozott, és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik.

Hírdetés

Az eltűnt személy körülbelül 160 centiméter magas, átlagos testalkatú. Haja barna, középhosszú, mely általában oldalra van felkötve. Az eltűnésekor fekete melegítőalsót viselt.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Kolompár Eszmeralda Rozáliát felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon – olvasható a rendőrségi közleményben.

A kis Eszmeralda legutóbb egyébként alig két hete kötött le feleslegesen némi rendőri kapacitást, akkor éppen szülei szolnoki lakásából távozott "engedély nélkül ismeretlen helyre".

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »