Két szóval válaszolt Szoboszlai arra, marad-e Lipcsében, nagy derültség lett – videó

Két szóval válaszolt Szoboszlai arra, marad-e Lipcsében, nagy derültség lett – videó

Az RB Leipzig – Szoboszlai Dominik góljának is köszönhetően – történetében először nyert a Bayern München vendégeként a Bundesligában a szombati mérkőzésen.

A Bayern Serge Gnabry góljával ugyan megszerezte a vezetést a 26. percben, de az éppen a bajorokhoz tartó Konrad Laimer a 64. percben kiegyenlített. Az utolsó negyedórában a lipcseiek két büntetőt is rúghattak, az elsőt Nkunku, a másodikat Szoboszlai Dominik váltotta gólra. Mind a magyar válogatott csapatkapitánya, mind Willy Orbán végigjátszotta a 3-1-re végződő mérkőzést.

Az eredménynek a bajnoki címre is hatása lehet.

Szokás szerint riporterek faggatták a játékosokat a mérkőzés végén. Szoboszlai Dominik is kapott kérdéseket, köztük azt is, hogy marad-e Lipcsében? Mint arról az Infostart is beszámolt, a játékos talányosan nyilatkozott a jövőjéről néhány napja. „Még három mérkőzésig biztosan az RB Leipzigben játszom. Szeretnék a Bajnokok Ligájában szerepelni és szeretném megnyerni a kupát másodszor is a Lipcsével. Hogy mi történik a nyár után, majd meglátjuk” – mondta a 22 éves középpályás, aki arra az újságírói kérdésre, miszerint biztosan marad Lipcsében, azt felelte: „Nem mondtam ilyet.”

Hírdetés

Most ismét erről igyekeztek faggatni a játékost – érdemes megnézni a válaszát („Következő kérdést!”) és az arra érkező újságírói reakciókat (élénk derültség).

A meccset Magyarországon az Arena4 közvetítette, voltak helyszíni bejelentkezések is, mikrofonvégre kapták Szoboszlai Dominik édesapját is, aki fiához hasonlóan sejtelmesen beszélt a jövőről: mint Szoboszlai Zsolt mondta, 50-50 százalék az esélye annak, hogy Dominik marad-e a lipcsei csapatban, vagy nem – írta a 24.hu.

Nyitókép: Twitter/Florian Plettenberg

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »