Kesereg a zsidó portál: a "Kuruc.info vandáljai" megint takarítottak a holoszemétdombnál

Kesereg a zsidó portál: a "Kuruc.info vandáljai" megint takarítottak a holoszemétdombnál

A szovjet megszállási emlékmű miatt sosem aggódó szabadságtér-harcosokat szomorú kép fogadta tegnap, ha elláttogattak az "Eleven Emlékművükhöz". A közteret engedély nélkül szennyező, a magyarokban bűntudatot kelteni hivatott "civil" "tárlatot" néhányan kezelésbe vették. Nagy munka lesz még köztereink és közéletünk megtisztítása. A 444 a nemes civil kezdeményezés kapcsán elismeréssel illeti a portálunkat is, és emlékeztet: vasárnap újabb szemétszállítmány érkezik, eleven és élettelen egyaránt.

Ezúttal ismeretlenek több laminált holokauszt emlékfotót letépkedtek, és összefirkálták a civil kezdeményezés helyszíni programtábláját is.

Az Eleven Emlékmű a kormány Szabadság térre erőszakolt botrányos szobra elleni tiltakozásként indult 2014. március 23-án. A szervezők felhívására rengetegen hoztak oda olyan személyes tárgyakat, amik a német megszállás borzalmaira emlékeztetik őket, és beszélgetéseket tartanak a helyszínen.

Ez rövid időn belül a második ilyen eset: nagyjából egy hete ismeretlenek megrongálták az emlékművet. Akkor a Kurucinfón verbuválódtak össze a vandálok.

A helyszínre elvileg rálátnak a téren biztonsági kamerák, ami alapján a rendőrségnek azonosíthatja a tetteseket. (Eddig sajnos nem csaptak le a teret illegális szemétlerakónak használó beltenyészetesekre – Kuruc.info szerk.)

A civilek vasárnap délután flashmobra várják a szimpatizánsokat. Arra kérnek mindenkit, vigyenek újra köveket, mécseseket, személyes emléktárgyakat az emlékhelyre, állítsák helyre közösen az emlékművet.

Előzmények:

Portálunk szerzője, Alitea Guzmán világhírű lett

Végre-valahára valaki megelégelte a provokációt, és elkezdte a nagytakarítást a Szabadság téren

A Szabadság téri lényeg – a jelképfürdő újabb világméretű magyarverő ököl lett


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »