Kerülendő nőtípusok

Kerülendő nőtípusok

Összeszedem azon tulajdonságokat, viselkedésmintákat, kifejezéseket, jeleket, amelyek alapján, az adott nőt inkább érdemes elkerülni, mint ismerkedni vele. Persze ilyen listát bármelyik férfi tudna írni, főleg olyankor, mikor hosszabb ideje nem jönnek össze a dolgai és minden nőt ribancnak tart. Azonban ezt nem ilyen listának szánom. Sőt, megpróbálom időnként bővíteni, ahogy eszembe jutnak még dolgok, vagy ahogy elég tapasztalattal alá tudom támasztani azt.

Ez utóbbi fontos, olyan dolgokat akarok csak felsorolni, amelyeket pár tucat személyes tapasztalattal is alá tudtam támasztani. Persze tudom, nem reprezentatív, hisz nincs minden egyes pontra ezer kísérleti alanyom, akikkel ezt a kísérletet bármikor meg tudnám ismételni. De próbálok csak olyat feltenni a listára, amelyben egészen biztos vagyok, hogy amolyan red flag. Azzal is tisztában vagyok, hogy kivételek mindig akadnak. Van olyan pont, amelyeknél magam is tapasztaltam kivételt képező alanyokat, azonban mégis olyan számban jöttek negatív alanyok is, hogy fel kellett kerüljön a listára. Ezért ésszel tessenek kezelni.

Össze is rakhatnék egy listát az eddig posztokról, amelyek sikertelen randik voltak, de az nem lenne fair. Ahogy a bevezetőben említettem, csak olyan tulajdonságokat jegyzek ide, amelyekre sokszor volt példa, amely alátámasztotta az adott pont jogosságát. Hogy volt sikertelen randim olyannal aki kutyával pózol a képein, az még édeskevés, hogy levonjam a konzekvenciát, hogy a kutyával pózolós nőket kerülni kell. Ellentétben a macskákkal pózolósokkal, mert azokból volt dögivel. Remélem érthető. Nem mindegyik ponthoz találtam példát, illetve némelyik példa poszt csak részben érinti az adott pontot, de egyelőre ez van.

A kerülendő jellemzők listája:

– A társkeresőn a profilja össze van kötve az instagram profiljával. Kerülendő, mert szinte biztos, hogy csak a like és követőszerzés a célja.

– Elmúlt harminc, de még keresi a szikrát. Kerülendő, mert ha ennyi idősen még nem nyílt fel a csipája, akkor később más helyzetekben még több gond lesz vele. Túl naiv.

– Elmúlt harminc, és elképzelhetetlen elvárásai vannak. Túl sokra taksálja a saját értékét és várja a gazdag jópalit.

– Gold digger. A jó öreg anyagiakra hajtó nő.

– Én nem vagy olyan, mint a többi. mind ezt mondja..ha nem vagy olyan, azt nem mondani kell hanem mutatni. De ha azt látom, hogy olyannak mutatod magad mint a többi, akkor mindegy, hogy azt mondod magadról, hogy nem vagy olyan, hisz olyan vagy. Ez a típus ezzel hangoztatja, hogy ő bizony különleges, hisz más. Persze…mondjuk viszonyítás kérdése, mert ha könyvmoly a csaj, akkor nyilván nem olyan, mint a többi plázázós, de attól még lehet olyan, mint a többi könyvmoly. A lényeg, hogy ha hangoztatnia kell ezt a mondatot, az már régen rossz. Hangoztatnia kell, mert maguktól nem veszik ezt észre a férfiak, mármint azt, hogy ő különleges. Azért nem veszik ezt észre, mert bizony nem különleges.

– Nem vagyok könnyű eset. Magyarul, tudja hogy elviselhetetlen a személyisége, de szarik bele, nem akar változtatni.

– Rám megéri várni / szexet belengetős. A mézesmadzagos típus, volt már róla poszt régebben.

– Ha túl sok hangulatjelet használ. Sokan már a bemutatkozó szövegüket telenyomják ilyen kis szarokkal. Mások túl sokat használnak online beszélgetés közben, felfelé mutató hüvelykujj, túl sok szmájli, stb. Az persze nem baj, ha néha használ párat, de ha ezeket túlzásba viszi, az nem annak a jele, hogy vicces és jófej, hanem, hogy problémás.

– Túl keveset reagál rád. Például mindig csak egy-két szavas válaszokat ad. Te vagy a tartalék.

– Túl emelkedett, fölényes, értelmiségi, „megmutatniakaromhogymásvagyok”. Ezt jól összevontam, hisz ha külön szedném őket, akkor több tucatnyi plusz pont lenne a felsorolásban. Olyanokra gondolok itt, akik nem azt válaszolják, hogy a rosét szeretem, hanem a Chateau D’Esclans -t. Amelyik nem azt válaszolja, hogy xy filmet néztem utoljára moziban, hanem ő többre tartja az olvasást (amivel nincs is baj, én is, de ha a kérdés az volt, hogy mit láttál utoljára a moziban, akkor leszel szíves baszd meg arra válaszolni). Azt hiszem, érthető kikre gondolok.

– Ha macskával pózol, vagy van macskája (és egyedül él), vagy ő maga a macska. Ez a mondás férfiak körében nem ok nélkül dívik, az egyedülálló nő macskával, rossz ómen. Annyira elbaszott a személyisége, hogy csak egy macska hajlandó vele egy légtérben élni.

– Csak a szeméről van fent kép. Két típusa van, az egyik nagyon csúnya, azért a szép szemével csábít, a másik olyan szinten művészlélek, hogy még a macska sem hajlandó vele egy fedél alatt élni.

Hírdetés

– Csak nagyon közeli profilképekkel operál, illetve nem kivehető a fotó. Csúnya, kövér. Ami még nem is lenne baj, ha nem akarna trükközni.

– Amelyik csávókkal pózol a képein. Ez egy hibás női fordított pszichológia. Egy nő számára vonzó az a férfi, aki körül nők vannak, hisz az azt jelenti, hogy férfinak értéke van (bővebben a magyarázat egy régebbi posztban a linknél), és azt hiszik, hogy ez fordítva is igaz, Hogy vonzóbb a nagyobb kaliberű férfi számára, ha más hímekkel pózol. Nem az, plusz még hülye is a csaj, hogy pasit keres, más pasikkal a képein.

Hülye applikációval arceltakarós. Amikor ilyen kutyafüleket, meg más marhaságokat tesznek a fotójukra.

– Babával/gyerekkel pózol AMI NEM az övé. Természetesen ha van gyereke és van róla kép az jó, hisz nem akarja eltitkolni, korrekt. De amelyik úgy pózol a társkeresőn, hogy ott a gyerek, ami nem az övé, az hülye. :) Ezzel azt üzeni, hogy ő már szeretne sajátot, de így nem lehet ismerkedni. Ennyi erővel kitehetnék egy képet a farkamról, hisz ha minden jól megy, előbb-utóbb látni fogod. :) /Még nincs tesztelve a farokképes dolog/

– Lehet róla szó. Ha ez a mondat elhagyja a száját, vagy megírja, akkor vedd úgy, hogy soha! HA találkozni szeretnél vele és azt írja, lehet róla szó, akkor garantáltan vagy közbejön neki valami, vagy sosem ér rá. A lehet róla szó, csak egy csali, hogy a beszélgetést fent tudja tartani a reménnyel, hogy majd valamikor találkoztok…

– Olyasmiket oszt meg, hogy „ha neki sikerült férjhez mennie, akkor nekem is” és hasonlók. Problémás személyiség és eddig nem kellett senkinek.

– Sokszor emlegeti hogy szingli, meg várja a lovagot. Elviselhetetlen a személyiségük általában dirigálósak.

– A férfiak nem szeretik az okos nőket. Ez is egy tipikus mondat. Az okoskodást és az arroganciát nem szeretjük és ha már ezt felhozta, akkor biztos lehetsz benne, hogy ő maga is az (arrogáns és okoskodó, amit valamiért kevernek az intelligenssel és az okossal).

– Két éve szingli (vagy több). Ennyi idő alatt illett volna valakit összeszedni. Vagy csúnya, vagy olyan elbaszott a személyisége, hogy senki nem maradt meg mellette tartósan. Macska biztos nincs? :)

– Bármit szervezel, ő átszervezi. Kontrollmániás.

– Magyar, de angolul/spanyolul/egyéb nyelven ír bemutatkozó szöveget. Vagy külföldi hapsira vágyik, vagy ezzel bizonygatja műveltségét.

– Diplomával pózol vagy okosnak akarja feltüntetni magát. Nem okos.

– Túl sok utazós képpel keres társat. Ez nem fog nyugton maradni, problémás a kapcsolattartás vele.

– Túl arrogáns a bemutatkozója. Ő maga is az, mit vársz?

– Mindig be van táblázva. Heti hat napot dolgozik, reggeltől estig: Sosem lesz ideje találkozni veled.

– Hipster szemüveges. Nincs még saját stílusa. Bár egy numerára vihető némelyik.

– Túl vagány. Ez nem a nők alaptermészete, egy korban persze ez megszokott, de ha még 25 fölött is vagizós, annak oka van.

– Az igazi férfi ilyen és olyan. Ezt mondja, írja, vagy osztja meg. Az a kategória, akire ő vágyik már nem érdeklődik iránta, ezért megideologizálja, hogy miért is az az igazi férfi, aki neki jutott. Vagy, nem jutott neki jópasi (régen volt, de kiöregedett), ezért most “agymosást”, “bogár fülbe ültetést” hajt végre a férfi ismerősei körében, hogy őt tartsák ideálnak, ne a 20 éves bombatestű csajokat.

– A 30 az új 20, a 40 az új 30 féle faszságokat mondogatók. Nem képesek elfogadni, hogy már nem ők állnak a húspiac tetején, és már nem olyan kapósak. Jó kis önvigasz.

– Őszinte vagyok. Mind ismerjük őket, olyasmiket mondogatnak, hogy ők kegyetlenül őszinték, sőt… emiatt sokan még utálják is őket (ezzel próbálva nyomatékosítani, hogy ők tényleg őszinték). Kamugép mind. Ja, és nem azért utálnak, mert őszinte vagy, hanem mert egy hülye picsa. :)

– Akinek fura hobbija van. Erre nem tudok példát linkelni, mert még nem került sor azokra a posztokra.  Első blikkre érdekesnek tűnik, akinek nem a megszokott hobbija van, de szinte mindig kiderül, hogy van valami zizi vele.


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »