KÉPEK A „NEM LÉTEZŐ” NO-GO ZÓNÁKBÓL

Nézzék meg az alábbi filmet, olvassák el a 888 hozzá fűzött cikkét. Megdöbbentő lesz, megígérem. És ami a legmegdöbbentőbb az egészben, hogy ez miképpen lehetséges egyáltalán? Például a svéd rendőrök, amikor megtámadják őket, miért nem veszik elő a fegyvereiket, és miért nem lövik agyon ezeket a patkányokat? Azért, mert félnek a „jogvédőktől”. A kretén, debil, ön- és közveszélyes gazemberektől. Hihetetlen ez az egész. És végtelenül szomorú, végtelenül elkeserítő. Nézzék! És míg el nem felejtjük: a svéd nagykövet most is kinyithatná a száját, nem csak akkor, amikor arról kell hazudozni, hogy nincsenek is no-go zónák. Nincsenek? Akkor ez mi, amit itt látunk? Nincsenek? Akkor a svéd nagykövet tegyen egy sétát a gyerekeivel ott, ahol a rendőrökre támadnak.

„Ilyen az, amikor rendőröket támadnak meg a svéd no-go zónában

Egészen elképesztő felvételek kezdtek el keringeni az interneten.

Sorra töltik fel a Youtube-ra a durvábbnál durvább videókat a svédek. A legújabb felvételen látható, hogy a bevándorlók járőröző rendőrökre támadnak Stockholm egyik legveszélyesebb no-go zónájában. A Rinkeby és a Tensta negyedekben rendszeresek az összecsapások az ott élők és a hatóság emberei között.

Hírdetés

Az utóbbi időben, biztonsági okokból a rendőrök már GoProt helyeznek fel a testükre, így készült a mostani felvétel is. A rendőrök épp egy fiatalt igazoltatnak az egyik fent említett no-go zónában, mikor hirtelen elkezdenek idegenek köveket dobálni feléjük, később pedig többször megütötték őket. A támadás környékére a helyiek már nem is mernek nagyon bemenni, javarészt már csak a bevándorlók lakják a negyedet.

Az egyik hatósági személy kérdőre vonta az egyik fiatalt, miért is takarta el sállal az arcát, mire az azt mondta neki, hogy:

ha én el akarom takarni az arcomat, akkor eltakarom. Fogd fel, itt nem te vagy a főnök!”

Egy másik fiatal tovább ment, ő pontosan azt mondta a rendőrnek, hogy abban a negyedben ő már nincs otthon, afelett már átvették az irányítást.

Az utóbbi időben rendszeresek voltak a tömegverekedések és a bandák közötti összecsapások a rinkeby-i no-go zónában. A migránshuligánok több autót is felgyújtottak. A felvételeket látva érthető, hogy a rendőrök miért csak félve, csoportosan mernek bemenni a kerületbe.

Korábban elrabolták a Dagens Nyheter nevű svéd lap fotósának a kameráját. Mikor a férfi megkérte a rendőröket, hogy segítsenek neki és vigyék kórházba, egyszerűen lerázták azzal, hogy nekik oda túl veszélyes bemenni, oldja meg maga a problémáját.” (Breitbart, 888)


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »