Kényes kérdések, karcos válaszok

Kényes kérdések, karcos válaszok

Gyurcsány, mivel leépült alkoholista és köztudomásúlag pszichopata, ráadásul nemzetáruló – soha ne felejtsük el, hogy a kormányfői székből nem átallott a saját nemzete ellen kampányolni, kirekesztve határon túli véreinket a magyar állampolgárság lehetőségéből, miközben idegen migránsok tömegét szabadította volna az országra -, na ezért nem szoktam rá reagálni – rögzíti Semjén zsolt.

Semjén Zsolt – kdnp.hu

Kedves keresztény-nemzeti-polgári barátaim, azt javaslom nektek, hogy igaz ugyan, hogy Gyurcsány lényege az antikrisztianizmus és a hungarofóbia, de mivel hasznos idióta, most ne bántsátok a “Ferit” – fogalmaz a Gondolának adott interjújában Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke.

– Győrffy Balázs fideszes európai parlamenti képviselő nőverésbe keveredett részegen…

– Amint kijózanodott, azonnal lemondott minden tisztségéről. Így jól látható a különbség közte és Magyar Péter között…

– És mit gondol, a Novák-ügyben játszott szerepe miatt le kellene mondania Balog Zoltán református püspöknek?

– Ha bármit mondanék – mivel az én felelősségem a magyar állam egyházpolitikája –, ezzel a Református Egyház belső ügyébe avatkoznék, amivel megsérteném az egyház szabadságát, miközben én az egyházszabadság védelmezésére vagyok hivatott. Ez Balog Zoltán lelkiismereti döntése.

Hírdetés

– Gyurcsány Ferenc azt nyilatkozta Önről, hogy “báránybőrbe bújt farkas”.

– Gyurcsány, mivel leépült alkoholista és köztudomásúlag pszichopata, ráadásul nemzetáruló – soha ne felejtsük el, hogy a kormányfői székből nem átallott a saját nemzete ellen kampányolni, kirekesztve határon túli véreinket a magyar állampolgárság lehetőségéből, miközben idegen migránsok tömegét szabadította volna az országra -, na ezért nem szoktam rá reagálni. Megjegyzem, 2010 előtt, miközben a Fideszből és a KDNP-ből éveken át csak Navracsics Tibor meg én voltunk bent a parlamenti ülésteremben, ketten harcolva vele és az egész balliberális kormánykoalícióval szemben, pár év alatt totálisan leamortizáltuk. Mostanában azért nem válaszolok neki, amiért nem rúgunk a döglött sakálba. És azért sem, mert ő a hasznos idióta. Nem kisebbítve saját érdemeinket, de nem biztos, hogy négyszer kétharmadunk lenne nélküle… Tehát kedves keresztény-nemzeti-polgári barátaim, azt javaslom nektek, hogy igaz ugyan, hogy Gyurcsány lényege az antikrisztianizmus és a hungarofóbia, de mivel hasznos idióta, most ne bántsátok a “Ferit”.

– A napokban a Szociális Testvérek Társasága szobrot állít alapítójuknak, Slachta Magit tiszteletére, amit Ön avat. Mi ma az aktualitása Slachta Margitnak?

– Slachta Margit keresztény feminizmusa azt akarta, hogy a nők valóban nők lehessenek. A mai transzgender ideológia azt, hogy férfiak…

– A napokban megjelent könyvének a címe is karcos: A józan ész ellenforradalma.

– Az lmbtq, woke, stb. ideológia, amit ránk akarnak kényszeríteni, a téboly “forradalma”, amire egy reális válasz adható: a józan ész ellenforradalma!

Balogh László/Gondola
 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »