KEDVES FIGYELEMMEL KÍSÉRŐ VERA ASSZONY!

KEDVES FIGYELEMMEL KÍSÉRŐ VERA ASSZONY!

Egyszer, csak úgy, a változatosság kedvéért, nem figyelne aggodalommal valami mást?

Például az olasz balosok és libsik ámokfutását, mert ott hangfelvételek bizonyítják, hogy a bíróságok politikai alapon és politikai megrendelésre hoznak jogtalan és törvénytelen ítéleteket (Berlusconi és Salvini ellen természetesen). Ez nem aggasztja?

Aztán ott van Franciaország, ahol az antifasiszták -ez beszarás!- „mocskos zsidók!” üvöltözéssel vonulnak végig Párizson. Ez sem aggasztja??

Hírdetés

Úgy általánosságban: Magát tényleg nem aggasztja a világ jelenlegi állapota, különös tekintettel a nyugati világra, benne ezzel a töketlen, önsorsrontó, elhülyült és elpuhult, képmutató, becstelen Európai Unióval?

Magának tényleg magyar- és lengyel-fixációja van? Ez azért nem jó, mert ha megmarad valami egyáltalán Európából, az Közép- és Kelet-Európában fog megmaradni. Tudja: Nyugat-Római Birodalom versus Bizánc. Úgyhogy kezdjen el gondolkodni, másképpen döbbenetesen nagyot fog csalódni. Maga csak nem lehet ennyire hülye, hiszen mégis cseh volna, ott pedig nemzeti attribútum a remek humor.

Ne feszüljön már bele ennyire ebbe a szerepbe, mert nem éri meg, ráadásul nem fog sokáig tartani. Ez az egész nem fog sokáig tartani. Az összes képmutató, aljas seggfej el fog takarodni a francba, és ennek a mostani EU-nak a „vezérkara” fog eltakarodni legelőször.

Szerezzen már magának menlevelet. Vagyis ne játssza el itt a komplett idiótát. Maga közép-európai, magának nem kell eo ipso hülyének és becstelennek lennie.


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »