Kari Geri kocsija a buszsávban suhan, miközben mások a dugóban állnak

Kari Geri kocsija a buszsávban suhan, miközben mások a dugóban állnak

Karácsony Gergely a közlekedési dugók okozta kaotikus helyzeten viszonylag könnyedén túl teszi magát, autója ugyanis a buszsávot használja – írja az Origó nyomán a Mandiner. A portál által közölt videón az látszik, hogy a főpolgármester autója a hétfő délelőtti órákban a buszsávban közlekedik.

A videó felvevője az Erzsébet hídon hajtott motorjával, és a fedélzeti kamera által rögzített videó szerint a főpolgármester (a sajtóban már többször bemutatott) autója folyamatosan a buszsávban közlekedik, miközben a munkába igyekvő autósok a hídon ácsorognak.

//videa.hu/player?v=4dRUMZrDaCBvHkPH

Hírdetés

Nem tudja, nem emlékszik, lehet, megtörténhet, de majd szól

Hétfő reggel Karácsony tartott egy más témájú sajtótájékoztatót, amelyen erről is kérdezték őt. A jogosítvánnyal nem rendelkező főpolgármester a Telex szerint azzal kezdte, hogy „én nagyon ritkán vezetek szolgálati autót, gyakorlatilag soha”, majd úgy folytatta, „nem emlékszem arra, hogy éber állapotban buszsávban közlekedtem volna, nem tartom teljesen kizártnak, hogy ez mégis előfordult. Miniszterek rendszeresen megteszik egyébként.”

Aztán arra, hogy a sofőrje tett-e ilyet, azt felelte, „remélem, hogy nem, de ha előfordult, akkor majd beszélgetek vele erről, hogy ne csináljon ilyet.”


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »