Kannabiszt termesztett egy férfi a Beregszászi járásban

Kannabiszt termesztett egy férfi a Beregszászi járásban

Október 18-án az operatív információk ellenőrzése során a Beregszászi Kerületi Rendőrség munkatársai őrizetbe vettek egy 25 éves férfit, akit kábítószer-termesztéssel gyanúsítanak.

Az illetékesek megállapították, hogy a gyanúsított egy egész kannabisz-ültetvényt hozott létre egy erdősávban Nagybereg közelében, falu határában, amelyet az utóbbi időben gondozott.

Amikor a bűnelkövető ismét a tett helyszínére érkezett, hogy kivágja az ültetvényeket, a rendőrség elfogta.

Mire a rendőrök megérkeztek, a 25 éves gyanúsítottnak már sikerült zsákokba csomagolnia a kábítószert tartalmazó növényeket további szállítás céljából.

Hírdetés

A férfi jogellenes tevékenységét megerősítő egyéb tárgyi bizonyítékok lefoglalása érdekében a rendőrség azonnali házkutatást tartott lakóhelyén.

Ennek következtében a háza padlásán a rendőrök egy másik adag kendert találtak, amelyet a tettes szárított, hogy később marihuánát készítsen belőle.

A lefoglalt termék összsúlya majdnem 45 kilogramm volt.

A nyomozók minden tárgyi bizonyítékot szakértői vizsgálatra továbbítottak.

A férfit letartóztatták, ellene kábítószert tartalmazó növények nagymértékű termesztése, gyártása és szállítása értelmében büntetőeljárást indítottak. Még folyik a nyomozás – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »