Kalmár Zsolt és Eric Ramirez a tavaszi idénynyitó álomcsapatában

Kalmár Zsolt és Eric Ramirez a tavaszi idénynyitó álomcsapatában

Hétvégén útjára indult a labda a szlovák élvonalbeli bajnokságban (Fortuna Liga). A bajnokság hivatalos közösségi oldalán ezúttal is kihirdetésre került az adott forduló álomtizenegye. A tavaszi első forduló álomcsapatában két DAC-játékos is helyet kapott.

A Fortuna Liga első tavaszi fordulójában a dunaszerdahelyi DAC idegenben a Trencsén otthonában lépett pályára. A trencséni együttes első tétmérkőzését játszotta új stadionjában. A Fortuna Liga az őszi szezonhoz hasonlóan ezúttal is kihirdette a forduló legjobbjait.

Hírdetés

A tavaszi első fordulót a sárga-kékek egy gólzáporos döntetlennel kezdték. A találkozón Kalmár, Nicolaescu és Ramirez szerezték a dunaszerdahelyi együttes góljait.

A forduló legjobbjai között a Nagymihály játékosa Martin Bednár is helyet kapott, aki jelenleg Zemplénben szerepel kölcsönben a dunaszerdahelyi együttestől. További érdekesség, hogy a Trencsén mindössze 17 esztendős fiatal tehetsége Lucas Demitra is bekerült a forduló csapatába, aki góllal debütál a Fortuna Ligában. A fiatal tehetség a kiváló szlovák hokis, a 2011-ben légi szerencsétlenségben elhunyt Pavol Demitra fia.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »