"Juden raus!" – üzenték ortodox zsidó üzleteknek és az izraeli konzulátusnak New Yorkban

A zsidókat kiebrudalnák, míg a négerek és a buzeránsok pokolbeli megégetését szorgalmazzák azok az amerikaiak, akik a mostani zsidó nagyünnepek idején a Harmadik Birodalom zászlójával ékesített szórólapot küldtek ortodox zsidó üzleteknek és az amerikai nagyvárosban működő izraeli konzulátusnak – adta hírül a Divvuáh Risoni című izraeli hírportál.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdivnews1%2Fposts%2F700917986781360&width=480&show_text=false&height=320&appId

Donald Trump elnök egyik választási jelmondatát is megemlítve New York városában kilenc ortodox zsidó üzlet és az ott működő izraeli konzulátus az őszi zsidó nagyünnepek alkalmából a következő angol és német vegyes nyelvű üzenetet kapta:

Hírdetés

Tegyük ismét naggyá Amerikát! Zsidók kifelé! A négereknek és a buzeránsoknak a pokol tűzén kell megégniük. A keresztény azonosságtudat visszatért.

A „szórólapozásról” szóló hírt leközlő izraeli nacionalista Divvuáh Risoni hírportál érdekességképpen megjegyzi, hogy az „értesítést” kapó kilenc New York-i ortodox zsidó üzlet között van az Izrael állam létét tagadó, a cionizmust elutasító szatmári haszidok működtette mészárszék is.

H. J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »