„Jót tett nekünk a csoki” – nem akárhol járt Orbán Viktor – videó

„Jót tett nekünk a csoki” – nem akárhol járt Orbán Viktor – videó

A miniszterelnök Szerencsen járt, és megnézte, hogyan készül a csokoládé. Legfrissebb, közösségi oldalán megosztott videójából kiderül, melyek a kedvencei.

A Szerencsi Bonbon Kft. csokoládégyárába látogatott el a magyar kormányfő – szúrta ki az Index. Orbán Viktor amellett, hogy megnézte, hogyan készülnek a kézzel készített finomságok, vásárolt is kedvenc, csokoládéból készült édességeiből a helyi üzletben.

Hírdetés

„Kérek egy ilyen konyakos meggyet mindenképpen. Kérek egy macskanyelvet. Mogyorós tejcsokoládét is kérek. És abból kettőt, jó? Öt gyerekem van, és szét kell osztanom” – fogalmazott a miniszterelnök, viccesen hozzátéve: „sokba fognak állni” az unokák.

Ezek után – Koncz Zsófia országgyűlési képviselővel, az Energiaügyi Minisztérium miniszterhelyettesével és parlamenti államtitkárával – meglátogatta a csokoládéműhelyet, ahol a munkásokon túl néhány gyerekkel is találkozott, akik köztük volt olyan is, aki egyből felismerte Orbán Viktort.

A miniszterelnök végük kísérőjével készített egy szelfit, megjegyezve: „Jót tett nekünk a csoki, én úgy látom. Nagyon jól nézünk ki”.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »