Jól megvédte a Fidesz az országot: mongolok vertek meg egy szarvasi lányt, mert rosszkor volt rossz helyen

Jól megvédte a Fidesz az országot: mongolok vertek meg egy szarvasi lányt, mert rosszkor volt rossz helyen

Szórakozni indult szombaton egy fiatal szarvasi lány, de végül egy tömegverekedés közepén találta magát. Többen felvételt készítettek a telefonnal segítségnyújtás helyett – írja a Beol.hu.

A lány taxival érkezett a szarvasi szórakozóhelyhez szombat éjjel, ahol arra lett figyelmes, hogy a bejárat előtt többen álldogálnak. Elmondása szerint, amikor be szeretett volna menni, egy fiatal nő és társai hátulról nekiestek, és a földre tiporva rugdosták, húzták végig a betonon.

Hírdetés

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatta a hírportált, hogy a rendőrségre október 13-án 0 óra 23 perckor egy nő telefonon tett bejelentést arról, hogy Szarvason, az egyik szórakozóhelyen többen dulakodni kezdtek. A lökdösődő férfiakat a biztonsági személyzet kikísérte az utcára. A telefonáló nő a történtek közben a földre esett, és eltűnt a pénztárcája. A pénztárcát később a nő az értékeivel együtt megtalálta. A dulakodók közül hárman megsérültek, sérülésük az elsődleges információk alapján nem súlyos. A Szarvasi Rendőrkapitányság vizsgálja a konfliktus körülményeit, és azt, hogy kinek milyen szerepe volt abban.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbettina.polonyi%2Fposts%2F2377291912324194&width=480&show_text=true&height=637&appId


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »