Jókívánságait küldte Juliska néni

Jókívánságait küldte Juliska néni

Hétfőn ünnepelte 106. születésnapját a bardoci Kolumbán Juliska néni. Az idős hölgy szellemileg friss, és bár kicsit gyengélkedik, egyáltalán nem mutatja évei számát. Akár évtizedeket tudna korából letagadni.

Születésnapján köszöntötte őt családja mellett Balázsi Zoltán református lelkipásztor is. Juliska néni jó kedéllyel fogadta a jókívánságokat: azt kívánta, az emberek – nemzetiségtől függetlenül – szeressék egymást, békességben éljenek és higgyenek a Jóistenben, mert az mindenkor megsegít.

Hírdetés

Tervei is vannak Juliska néninek. A legközelebbi az, hogy szemüvegét erősebbre cseréltesse, mert a betűket elég nehezen látja, márpedig szeret olvasni. Például szívesen lapozná az alkalomra kapott könyvet is.

Kolumbán Juliska nénit akkor ismerte meg – nem túlzás! – a világ, amikor az erdőfülei Emlékgyár Stúdió 2020-ban kisfilmet készített róla. Alig néhány hét alatt a közösségi oldalon 1,8 milliószor nyitották meg az alkotást, megközelítőleg mintegy 3,7 millióan látták, alatta pedig közel ezerszáz hozzászólás született.


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »