Jobbikos sors: korábban harcolni akart a hazáért, mára csak az O1G és a péniszkolbász maradt

Talán emlékeznek még kedves olvasóink arra a szösszenetünkre, melyben bemutattuk, hogy az Orbán-fóbiába beleőrült jobbikosok még a disznótoros fesztiválon is O1G-zéssel vívják a hősies ellenállást. Melynek csúcspontja a kísérőelemként kialakított kolbászpénisz elfogyasztása volt – de ezen aktus lélektani elemzésétől inkább eltekintünk.

Azért tértünk vissza az ügyre, mert van fejleménye, nem kevésbé gyomorforgató…

Amikor ki akartuk deríteni, ki tartja az O1G-installációt, Komjáti Zoltán szegedi Jobbik-alelnök Fb-oldalára tévedtünk, ahol az alábbi borítókép fogadott, bizonyára még azokból az időkből, amikor "azt mondták, ami nem igaz" (szerzői jogok: Mirkóczki Ádám), ilyen például a haza szolgálata is, ugyebár.

"Szálasi-idézet egy enyhe módosítással, miközben pártelnöke a német megszállás traumája miatt forgolódik álmatlanul ágyában, és zsidó honfitársaink letartóztatása miatt érzett fájdalmát próbálja feldolgozni… Mit fog ehhez szólni Vadai Ági és színes összefogás, elvtársak?…" – írtuk március 20-án.

Hogy szóltak-e valamit az elvtársak, vagy Komjáti inkább meg se várta, hogy szóljanak, nem tudjuk, és azt is nehéz eldönteni, melyik forgatókönyv jelenti a nagyobb gerinctelenséget, de tény, hogy két nappal később, kijózanodás után ez történt:

Hírdetés

A fasizmus bélyege letörölve, ezzel már nem lehet baja a Mazsihisznek.

Viszont, ha belegondolunk, ez mégiscsak túlságosan normális, rendes család, és fiúk, akik fiúk, lányok, akik lányok… Egy igazán haladó balliberális párt nem fél kitörni a vaskalapos megközelítések béklyójából!

Itt van például Desmond Napoles, aki csak tízéves, a fasiszta természet fiúnak szánta, de ő meghaladta ezt, és hatéves korától így öltözik, a szülei pedig támogatják ebben!

Aki igazán meg akarja mutatni, hogy jó DK-LMP-Momentum-stb. szövetséges, annak minimum ilyen fotók közzétételével kellene jóvátenni a múlt bűneit…

Talán a következő disznótorosra sikerül. Hacsak nem maceszfesztiválra mennek helyette.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »