Jeruzsálem alpolgármestere: „Buldózerekkel, élve kell elföldelni több száz muszlim nácit”

Jeruzsálem alpolgármestere: „Buldózerekkel, élve kell elföldelni több száz muszlim nácit”

A valóban szabad világ több nagyvárosában ezen a hét végén is több százezres tömegtüntetéseken követelték az izraeli hadsereg népirtásának leállítását a Gázai övezetben. Közben Washington megakadályozta, hogy az ENSZ Biztonsági Tanácsa humanitárius tűzszünetre szólítsa föl a Gázai övezetben szemben álló feleket, elsősorban Izraelt. A zsidó állam nemzetközi támogatásának, illetve gaztettei feletti szemethunyás tudatában Árjé King, Jeruzsálem alpolgármestere az egyik közösségi oldalon a palesztinok tömeges élve elföldelését sürgeti – írja middleeasteye.net.

Árjé King nem akárki, hanem a három monoteista világvallás hívői számára egyaránt szent városnak számító Jeruzsálem alpolgármestere. Természetesen zsidó. Szélsőséges, véresszájú zsidó, aki ugyan csehül áll a héber nyelvvel (a közösségi oldalra kitett aljas posztjai erről tanúskodnak), de mindez nem zavarja abban, hogy gyakorta írjon bejegyzéseket. Az elmúlt napokban portálunk már megismertette olvasóinkat néhány véresszájú zsidó közéleti embernek a Gázai övezettel kapcsolatos megnyilatkozásával, elképzelésével, s most pedig gyorsan – még mielőtt az MTI megelőzne bennünket… – magyar fordításban, a nyelvi hibáit is javítva közöljük Jeruzsálem alpolgármesterének legutóbbi üzenetét.

Árjé King kiválasztott az X-en megejtett posztolásának előzménye az volt, hogy a Gázai övezetet mostanra egyre inkább ellenőrzésük alá vonó izraeli katonák a köztereken és a házakba behatolva fegyvertelen palesztin civil férfiakat ejtenek túszul, majd hurcolják őket ismeretlen helyre. A világnak azt hazudják, hogy a „Hamász civilbe átöltözött terroristáiról” van szó, akiket kivizsgálásra elhurcolnak az Gázai övezetből. Azt, hogy a zsidók ezúttal is hazudnak, mindenki meggyőződhet róla, ha megnézi az alsónadrágra vetkőztetett, jórészt már korosabb, kövér, pocakos férfiakról készült fényképeket. A Hamász harcosai nem így néznek ki…

A Hamász-terroristáknak hazudott palesztin civil férfiak összefogdosását, illetve az erről készült fényképeket csütörtökön kezdték közölni a hírügynökségek. Az Euro-Mediterrán Emberi Jogi Monitor nevű szervezet pedig dokumentálta, hogy az izraeli hadsereg több tucat palesztin civilt tartóztatott le a Gázai övezetben, miután Beit Lahija város két menedékközpontjában súlyosan bántalmazták őket a napokon át tartó ostrom során, és teljesen megfosztották őket ruhájuktól.

Hírdetés

Az Euro-Mediterrán Megfigyelőközponthoz (Euro-Med) olyan jelentések érkeztek, amelyek szerint az izraeli erők véletlenszerű és önkényes letartóztatási kampányt indítottak a lakóhelyüket elhagyni kényszerült emberek, köztük orvosok, akadémikusok, újságírók és idősek ellen. A letartóztatásokra elsősorban az ENSZ Palesztinai Menekülteket Segítő és Munkaügyi Ügynöksége (UNRWA) alá tartozó Halifa Bin Zájed és az Új-Aleppó iskolákban került sor.

Az Euro-Med a Gázai övezetben olyan eseteket is dokumentált, amikor az izraeli hadsereg mesterlövészei távolról, illetve katonái közvetlen közelről gyilkolták a lakóhelyüket elhagyni kényszerült embereket a fentebb említett két iskola környékén. Azokat a lakóhelyüket elhagyni kényszerült embereket vették célba, akik a fehér zászlóval a kezükben próbáltak távozni. Egy Mohammed Ar-Ráj nevű fiatalember azt mondta az Euro-Mednek, hogy tanúja volt, amint az izraeli erők legalább hét fiatalembert gyilkoltak meg, külön-külön agyonlőtték őket, mert vonakodtak levetkőzni, nem hajtották végre a katonák parancsait.

Árjé King az X-re kitett egy fényképet, amelyen a Gázai övezetben összefogdosott, megkötözött, félmeztelenre vetkőztetett, lehajtott fejjel leültetett civil palesztin férfi látható, fölöttük néhány fegyveres izraeli katona és egy rögtönzött árbócra kifeszített izraeli zászló.

A kép felé ezt posztolta:

Likvidálni a muszlim nácikat Gázában! Fel kell gyorsítani a tempót! (mármint a likvidálás ütemét – H. J.). Ha én lennék a döntéshozó, kivezényelnék négy D-9-est (katonai buldózer – H. J.), odaállítanám őket (a buldózereket – H. J.) a földhányások mögé, és parancsot adnék ennek a több száz nácinak az élve eltemetésére. Ők ugyanis nem emberek, de nem is állatemberek, hanem aljaemberek, akikkel ennek megfelelően kell elbánni. Amálék emlékét is el kell törölni. Ne felejtsük ezt el!

H. J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »