Jakabéknak tetszett a műsor: szívesen segítenének Gyurcsánynak visszahozni Gréczyt a politikába

Jakabéknak tetszett a műsor: szívesen segítenének Gyurcsánynak visszahozni Gréczyt a politikába

Mint megírtuk, a Gyurcsány-párt perverzió-botránya miatt lemondott országgyűlési képviselőjét jelölte a DK és az MSZP a ferencvárosi médiacég felügyelőbizottságába, a kerület vezetője, Baranyi Krisztina azonban nem támogatta a javaslatot.

Gréczy most Fb-bejegyzésben veri a… nyálát, többször is felsorolva azokat a pártokat, akik mögötte állnak.

Lássuk őket:

Hírdetés

Természetesen, előzetesen meggyőződtem arról, hogy álll-e mögöttem többség, ha a jelölés a ferencvárosi közgyűlés elé kerül. Bebizonyosodott, hogy a DK-MSZP-frakció mellett bírom a másik demokrata képviselőcsoport, a többek között a Momentumot, a Jobbikot és a Párbeszédet is magába foglaló frakció bizalmát is. Erre Baranyi Krisztina polgármester váratlanul a Facebook-ra posztolta, hogy nem szeretné, ha ennek a testületnek a tagja lennék.

(…)

Baranyi Krisztina tegnap visszavonta a ferencvárosi médiacégről szóló önkormányzati előterjesztést. "A Magyar Hangnak megerősítette: azért döntött az előterjesztés visszavonása mellett, mert az egyébként őt támogató pártok úgy nyilatkoztak, megszavazzák Gréczyt." – írja az idézett portál.

Ez nem kevesebbet jelent, mint hogy előzetesen igazam volt: engem nem csak a nevemet javasló DK-MSZP-frakció, hanem a Momentum, a Jobbik és a Párbeszéd képviselői is támogattak, vagyis megszavaztak volna, ha Baranyi Krisztina nem vonja vissza az előterjesztést.

Számomra ez most a leglényegesebb mozzanat. A többség állt ki a jelölésem mellett. A bizalmukat köszönöm.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »