Itt és Most – Fesztivál a lelki egészségről Galántán

Itt és Most – Fesztivál a lelki egészségről Galántán

Galántán rendezik meg azt a holisztikus egészséggel foglalkozó fesztivált, amelyen elsősorban a lelki egészség fontosságára, annak megőrzésére összpontosítanak. A Szociális Szolgáltatások Központjában és a közelében levő Szaléziánus parkban tartott fesztiválon olyan fontos témák kerülnek terítékre, mint a lelki kiégés szindrómája, a lelki és fizikai egészség megőrzésének szükségessége. Erről a Nagyszombati Megyei Önkormányzat kommunikációs osztálya számolt be a TASR hírügynökségnek.

„Napjaink felgyorsult ütemében a fesztivál nagyszerű alkalom a megállásra, az elgondolkodásra, tetteink átértékelésére, mindarra, milyen életet akarunk élni, illetve milyen életet kellene élnünk. A résztvevők nagyon érdekes programokban vehetnek részt, és szakavatott vendégekkel is találkozhatnak. Például táplálkozással foglalkozó szakemberek és Ivan Hričovský pomológus ugyancsak elfogadta a meghívásunkat. A fesztivál vendégei hasznos tanácsokat és ajánlásokat kapnak arra vonatkozóan, miként törődjenek lelki és fizikai egészégükkel” – fejtette ki Blažena Flamíková, a Nagyszombati Megyei Önkormányzat szociális osztályának igazgatónője.

Hírdetés

„A lelki egészség az egyéni és társadalmi élet fontos része. Ennek a fesztiválnak a keretében éppen ezt szeretnénk hangsúlyozni a résztvevők számára” – mondta Tatiana Pavlovičová, a Közösen jobb polgári társulás igazgatónője, amely a rendezvény társszervezője.

(BM/Felvidék.ma/Teraz.sk)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »