Itt a negyedik generációs hadállapot

Nem tüzérség lő egymásra, olyan rendszerek alakultak ki, amelyek minden eszközzel és folyamatosan a fennálló jogrendet támadják. Reguláris erőkkel védekezni nem lehet, az egyetlen megoldás a nagyon kemény jogi szigorítás.

Magyar Menedék - Sitchin

Hírdetés

Merényletekre készül az Iszlám Állam Európában, és képes is rá – figyelmeztet az Europol, az európai rendőrségi szervezet. Közben az ISIS újabb videót jelentett meg, amelyben a párizsi támadókat mutogatják, és fenyegetik a Nyugatot. A mostani akciók célja is egyértelműen a félelemkeltés, eközben azonban a terroristák a tematizált üzenetekkel pedig folyamatosan le is kötik a rendvédelmi erőket Európában, elvonja a figyelmet – magyarázta a Ma reggelben Földi László titkosszolgálati szakértő.

Ez egy háború, ahol az egyik fél térben és időben is folyamatosan fenyeget és támad, a másik, Európa, azonban egyszerűen nem védekezik, hanem megállás nélkül csak spekulál, és taktikai elemeket tologat. Pedig a megoldás egyszerű lenne: azonnal lezárni a határokat, mindegy, milyen módon, akik illegálisan vannak jelen, teljesen mindegy, kik, a családjaikkal együtt kiutasítani, és ezt kell tenni azokkal is, akik csatlakoztak valamelyik terrorszervezethez.

hirado.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »