Ismét csúnya baleset volt a hírhedt hazai S-kanyarban

Ismét csúnya baleset volt a hírhedt hazai S-kanyarban

Két kamion ütközött félfrontálisan.

A súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset kedd este történt Szőce közelében, a 86-os főút balesetekről elhíresült S-kanyarában. A 112press.hu beszámolójából kiderül, ezúttal egy Körmend felől Zalalövő irányába tartó fehérorosz sofőr számította el magát.

A litván rendszámú Scania nyergesvontatóból és a 20 tonna tápot szállító fehérorosz rendszámú félpótkocsiból álló szerelvény a vizes úttesten a jobbra ívelő kanyarban átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra, ahol félfrontálisan ütközött a szemből érkező szlovák rendszámú, 24 tonna autóalkatrészt szállító Scania nyergesvontatóval.

Hírdetés

A baleset 47 éves fehérorosz okozója súlyosan megsérült, a zalaegerszegi kórházba vitték. Az 50 éves szlovák sofőr nem sérült meg súlyosan.

A szokatlan útvezetésű részen – amelyről a 112press légi fotókat is közöl – nemrégiben még egy vasúti átkelő volt, de felszámolták, mivel a régen megszüntetett vasúti vonal sínpárja már sűrű növényzetben fut. Az átkelőre a legtöbb navigációs rendszer előre figyelmeztetett és táblák is jelezték azt, emiatt többen közelítették meg óvatosabban a kanyart – jegyzi meg a portál.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »