Imalánccal készülnek Ferenc pápa magyarországi látogatására a budapest-krisztinavárosi templomban

Március 20-án, hétfőn indult el az az imalánc, amellyel Ferenc pápa magyarországi látogatására készül a budapesti Krisztinavárosi Havas Boldogasszony Plébánia közössége. A hétfőtől szombatig végzett esti imaalkalmakra mindenkit szeretettel várnak a főváros I. kerületében található templomba.

Hétfőn és kedden 18.30-kor kezdődik a mintegy fél órás imádság a templom szentélyében, szerdán a szentségimádást követően 18 órakor, csütörtöktől szombatig pedig a 18 órai szentmise után gyűlnek össze az imádkozók.

„Szeretettel várunk mindenkit az április 28-ig közösen végzendő imaalkalmakra a templom szentélyébe! – olvasható a plébánia heti hírlevelében. – Imádkozzunk együtt, hogy a Szentatya látogatását kísérje az Úr áldása, mennyei Patrónánk, a Havas Boldogasszony közbenjárásával pedig újuljon meg hazánkban Egyházunk.”

Hírdetés

Vasárnaponként és a húsvéti szent három napon az imádságokat mindenki egyénileg végezheti, akárcsak azok, akik a közös alkalmakra nem tudnak eljönni, de szívesen imádkoznak erre a szándékra.

Forrás: Havas Boldogasszony Hírlevél

Fotó: Merényi Zita

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »