Imádkozzunk a családunkért! – Ismét megjelent a Családok imakönyve

Imádkozzunk a családunkért! – Ismét megjelent a Családok imakönyve

Megjelent az Imádkozzunk a családunkért! – Családok imakönyve hetedik, bővített kiadása a Martinus Kiadó gondozásában. Az alábbiakban Marton Zsolt, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia családreferens püspöke ajánlóját olvashatják.

A családban akkor lehet őszinte közösséget megtapasztalni, amikor a család az ima otthona – hangzott el Ferenc pápa 2020. december 27-i beszédében, melyben meghirdette a családnak szentelt évet. Ebben a különleges évben a Családok imakönyve 7. kiadása is hozzájárulhat keresztény létünk, Istennel folytatott párbeszédünk elmélyítéséhez.

Örömmel ajánlom a kiadványt minden családnak, mert ahogy Szent II. János Pál pápa is megfogalmazta a Familiaris consortio kezdetű apostoli buzdításában, a keresztény család mint családi egyház csak úgy tudja megvalósítani méltóságát és feladatát, ha szüntelenül élvezi Isten segítségét, melyet kétségtelenül el is nyer, ha alázatos és hívő imádságban kéri (FC 59.).

Örömben, bánatban, reményben és szomorúságban, kétségek és elhatározások idején is imádkozzunk és adjunk hálát az Úrnak a családunkért!

Hírdetés

Marton Zsolt
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia
családreferens püspöke

A kiadvány megrendelhető a kiadó honlapján.

Forrás és fotó: Martinuskiado.hu; MKPK Családügyi Bizottsága

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »