Így szólt be magyarul Sorosnak egy amerikai műsorvezető – VIDEÓ

Így szólt be magyarul Sorosnak egy amerikai műsorvezető – VIDEÓ

„Gyere ide Los Angelesbe és mondjad el ezt azoknak a családoknak, akik elvesztették fiaikat, lányaikat, apjukat, anyjukat!” – mondta Steve Hilton a Fox News műsorvezetője magyarul a csatorna Next Revolution című műsorában, üzenve ezzel a liberális ügyészeket támogató Soros Györgynek – szúrta ki a hirado.hu.

Soros György neve az amerikai közéletben sem cseng ismeretlenül, a milliárdos spekuláns mostanság azzal kerül be leginkább a hírekbe, hogy országszerte komoly összegekkel támogatja a liberális nézeteket valló és az elkövetők minél gyorsabb szabadon bocsátását a zászlajukra tűző ügyészek megválasztását – írja a hirado.hu.

A Fox News Next Revolution című műsorában a magyar származású Steve Hilton azután foglalkozott a témával, hogy a közelmúltban Soros György egy a Wall Street Journalban megjelent cikkben írt arról, hogy miért támogatja az általa egyszerűen csak „reformernek” nevezett ügyészeket.

Az hozzátartozik a történethez, hogy Sorosnak azért kellhetett véleménycikkben kiállni az igazáért, mert az utóbbi időszakban több olyan városban is komolyan megnőtt a bűncselekmények száma, ahol az általa pénzelt ügyészeket választották meg a szavazók.

„Ahelyett, hogy cikkeket írogatnál a milliárdos erődöd biztonságából, figyelj oda arra, amit egyik magyarként mondok egy másik magyarnak.”

Hírdetés

fogalmazott a Fox News műsorvezetője, majd magyarul folytatta.

„Gyere ide Los Angelesbe és mondjad el ezt azoknak a családoknak, akik elvesztették fiaikat, lányaikat, apjukat, anyjukat!”

mondta láthatóan feldúlta Hilton.

A brit-amerikai állampolgár Steve Hilton már az Egyesült Királyságban született miután szülei 1956-ban kivándoroltak. Édesapja eredeti neve Hircsák István, amit vélhetően a kiejtési nehézségek miatt változtatott Angliában Hiltonra. A Fox News műsorvezetője korábban David Cameron brit miniszterelnök politikai főtanácsadója volt.

hirado.hu


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »