Így rugdossa a baloldal a nyugdíjasokat és a vidékieket + videó

Így rugdossa a baloldal a nyugdíjasokat és a vidékieket + videó

Szégyen!

Szégyen!

A baloldali nyilvánosság minden szintjén tudatos lejárató kampány zajlik az ország, a magyar emberek ellen, a kultúránk és a szokásaink becsmérlésével, a képességeink lebecsülésével. A dollármédia és a baloldali politikusok mellett aktív szerepet vállalnak ebben a hozzájuk közelálló véleményformálók is. Tömören megfogalmazva, azt sugallják minden hullámhosszon, hogy magyarnak lenni ciki. Összeállításunk első részében a baloldali pártok és politikusok legdöbbenetesebb kijelentéseit gyűjtöttük össze.

Para-Kovács Imre a minap elhangzott mondatai után lapunk összeállítást készített arról, hogy a dollárbaloldal politikusai, valamint a részben szintén külföldről finanszírozott médiája és a velük rokonszenvező megmondóemberek az elmúlt években miként pocskondiázták a magyar választókat, a magyar szokásokat, a magyar hétköznapokat. Csokorba gyűjtöttük a valóságtól leginkább elrugaszkodott, sértő szövegeket, de mivel nagyon sokra bukkantunk, ezért több cikket is szentelünk a kérdésnek. Íme az első fejezet.

A volt baloldali miniszterelnök-jelölt élen járt a lejáratásban, és néha egészen szélsőséges, durva kijelentéseket engedett meg magának, amelyekkel vérig sértette a magyar embereket. Idén januárban Márki-Zay Péter az ATV egyik műsorában például a rákokhoz hasonlította a magyarokat, amikor az ellenzéki képviselőkről beszélt. „Ez egy régi magyar betegség, ugye mondják azt, hogy a vödörbe, ha rákokat raknak, ha csak egy, az kimászik. Ha többet, akkor majd visszahúzzák egymást, nem hagyja egyik sem a másikat elmenekülni.”

Többször becsmérelte a vidéki embereket is a baloldal volt kormányfőjelöltje. Egyik alkalommal azt mondta: „Ha egy vidéki városban összegyűjti a Fidesz a legjobb embereit, akkor valószínűleg egy keresztrejtvényt nem tudnának megfejteni.”

A baloldal bevándorláspártiságát Márki-Zay azzal próbálta cáfolni, hogy a Fideszt vádolta meg alaptalanul a migráció támogatásával. Közben pedig ismét belerúgott a kormánypártokkal szimpatizáló magyar emberekbe. „Talán az utolsó faluban is mindenkinek kinyílna a lámpa a fejében, hogy migránsokat csak a Fidesz hoz be Magyarországra és ezt érdemes lenne tudatni, mert még egyszer nagyon sok ostoba ember van, aki azt hiszi, hogy a Fidesz bevándorlásellenes.”

Hírdetés

Máskor azt fejtegette, hogy fel kellene világosítani az egyszerű, tudatlan, ostoba falusi embereket. Szintén a választási kampányban mondta Márki-Zay azt, hogy egy-egy faluban reggel 10-kor már kevés józan emberrel találkozott, „de azok közül, aki nem agymosott volt és lehetett vele egyáltalán beszélni, kettőt, hármat átállított.” 

Az LMP győri elnöke, Jenei Ferenc a 2022-es választások tanulságairól azt a következtetést vonta le egy interjúban, hogy „vidéken le kell menni kutyába”, mert másképp nem értik meg a politikusok mondandóját. „Tőlem az LMP-ben sokszor kérdezték, hogy vidéken, ha odamegyek az emberek közé, miért nem beszélek az ökopolitikáról meg a biodiverzitásról? Na, erre mondtam én azt: képzeljétek el, hogy beülök a falusi kocsmába, és a Jóskával meg a Pistával egy fröccs mellett elkezdek a biodiverziásról beszélni. Ha meg nem vernek, akkor is úgy megyek ki abból a kocsmából, hogy oda többet a lábam be nem tehetem.”

Jenei szerint a vidéki ember nem foglalkozik napi szinten még a politikával sem, nemhogy a külpolitikával, a nemzetközi folyamatokkal. Elvégzi a munkáját, megeszi a vacsoráját, belenéz a tévéhíradóba, aztán átkapcsol valami filmre és alszik – jellemezte a magyar emberek jelentős részét az LMP-s politikus.

A Momentum politikusai is kiveszik a részüket a magyarok gyalázásából, és gyakran teljesen abszurd kijelentésekre ragadtatják magukat. Kádár Barnabás alapító, a párt olimpia elleni kampányának vezetője szerint „megszülető gyermekekre a gazdaságnak nem lesz szüksége, mivel az automatizált termelés kevesebb embert igényel majd”. Kádár arról is írt, hogy a gyermekek híján fellépő munkaerőhiányt bevándorlókkal helyettesítené, ők termelnék ki az akkori idősek nyugdíját. 

Ugyancsak Kádár nevéhez fűződik az a hajmeresztő érvelés, amely szerint jobb lenne, ha a kormánypártokra szavazó idősebb emberek nem vennének részt a választásokon. Majd így magyarázkodott a momentumos: „természetesen nem szeretném elvenni senki választójogát, ehelyett célravezetőek lehetnek olyan, idősebbek által indított kezdeményezések, mint hogy ne menjen el szavazni, hanem hagyja inkább a fiatalokra a döntést, úgyis ők szenvedik meg majd a következményeit”. Posztja végén Kádár Barnabás megjegyezte: „ha minden unokája másra szavaz, akkor lehet, érdemes távol maradni az adott választástól inkább”. 

A politikus szerint tehát az idősek választásban való részvétele nemkívánatos, pártja politikai céljai érdekében könnyen megvonná a választójogot a hatvan év felettiektől.

A momentumos politikus „Jövőkutatás” címén a szerinte megszűnő foglalkozások kapcsán a hivatásos sofőröket alázta meg. – Lehet minden buszsofőr programozó? – tette fel lekezelő stílusban a kérdést Fekete-Győr András volt Momentum-elnök bizalmasa. Pár mondattal később azt írta: „Nem lesz a taxisofőrből se AI-kutató, se kórházi (sic!) ápoló!”

Folytatjuk.

Borítókép: Márki-Zay Péter groteszk módon helyzetbe jöhet (Fotó: MTI/Rosta Tibor)

www.magyarnemzet.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »