Így hallgatható interneten az InfoRádió – kisokos

Így hallgatható interneten az InfoRádió – kisokos

Nem kell a rádióját hangolnia, csak egy kattintás, és hallgathatja az InfoRádió műsorát.

Az InfoRádió Magyarország első és egyetlen hírrádiója, de nem csak a rádióban hallgatható az adása. Ha a legfrissebb, legfontosabb hírekre kíváncsi, bárhol és bármikor követheti az élő adást, vagy akár belehallgathat az aktuális közéleti, gazdasági vagy sporthírekbe. Ehhez nem kell más, csak internetkapcsolat.

Ha számítógépet használ, akkor itt, az Infostart.hu oldalon az oldal tetején mindössze az Élő adás feliratra kell kattintani, és máris szól az InfoRádió. Amíg nem csukja be az új ablakban felugró lejátszót, a rádió szól, ön pedig közben böngészheti tovább a híreinket is.

Hírdetés

Lejjebb görgetve az okosrádió-dobozban szintén egyetlen kattintással elérhető az Élő adás, de itt akár a legfrissebb közlekedési, sport- vagy gazdasági hírek is meghallgathatók, sőt az Aréna-adások hangfelvételei is egy mozdulattal elérhetők.

Ha mobiltelefonon böngészik, akkor ott a kezében az InfoRádió élő adása. A böngészőben az Infostart.hu oldalát megnyitva a képernyő tetején az InfoRádió-feliratra bökve lenyílik egy lista, amelynek a tetején ott az Élő adás, elég egyetlen érintés, és hallgatható a rádió műsora a nap 24 órájában, a világ bármely, internettel ellátott pontján.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »