Ifjúsági BL-győztes középpályást igazolt a DAC

Ifjúsági BL-győztes középpályást igazolt a DAC

A téli átigazolási időszakban nagyon aktív a DAC. Újabb fiatal játékossal erősítette meg keretét. Bernd Storck korábbi játékosa érkezett kölcsönjátékra Angliából, jelentette be a dunaszerdahelyi együttes hivatalos honlapján.

A dunaszerdahelyi DAC kerete újabb fiatal játékossal bővült, a csallóközi együttese hivatalos honlapján jelentette be a walesi Isaac Christie-Davies leigazolását, aki kölcsönbe érkezik az angol másodosztálybeli Barnsley csapatától. A 23 esztendős középpályás az első walesi futballista lesz a DAC történelmében és az első Ifjúsági BL-győztes futballista Dunaszerdahelyen.

A londoni kékek színeiben később az U23-as csapatban szerepelt, 2018 nyarán pedig Liverpoolba szerződött. A vörösöknél Jürgen Klopp irányítása alatt a felnőtt csapattal edzett, viszont mérkőzésen a huszonhárom év alattiaknál kapott lehetőséget, méghozzá a Premier League 2-ben. Az első csapatban 2019 decemberében mutatkozhatott be, amikor is a Ligakupa negyeddöntőjében az Aston Villa otthonában a kezdőcsapatban kapott helyet.

Hírdetés

Tavaly tavasszal a Cercle Bruges csapatánál szerepelt, amelyet akkor Bernd Storck irányított. Ígéretes pályafutását azonban egy sérülés és a belga élvonal koronavírus-járvány miatti, idő előtti befejezése vetette vissza. Nyáron az FC Barnsley igazolta le, ahol folyamatosan szerepelt a tartalék együttesben, és a II. angol liga hangulatába több alkalommal is beleszagolhatott a cserepadról, számolt be a játékos eddigi pályafutásáról a DAC hivatalos médiafelülete.

– nyilatkozta a walesi középpályás, a DAC hivatalos honlapjának.

A DAC vezetőedzője Bernd Storck is örömmel konstatálta, hogy sikerült megszerezni egykori futballistáját.

– konstatálta Bernd Storck a klub hivatalos honlapján.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »