Idén is zavartlanul terjed Budapesten a természetellenes fajtalankodó propaganda

Idén is zavartlanul terjed Budapesten a természetellenes fajtalankodó propaganda

Már régóta nem arról szól az ún. Pride, hogy évente egyszer végigvonulnak az Andrássy úton. Na jó, idén azért nem lesz felhőtlen a boldogságuk, ugyanis Novák Elődnek köszönhetően nem vonulhatnak az Andrássy úton.

– Idén is sikeres volt a július 23-ra már januárban meghirdetett LMBTQ-felvonulás tavalyihoz hasonló beelőzése és kiszorítása az Andrássy útról és számos szimbolikus közterületről, miután a Mi Hazánk, a HVIM, az Alfa Szövetség és más normalitáspártiak összehangolt akciójaként több helyszínre bejelentést tettünk az első lehetséges pillanatban, szombaton 0 óra 0 perckor – fogalmazott még áprilisban Novák Előd.

Sajnos ennek ellenére azért akad még számos deviáns rendezvény a fővárosban, gyakorlatilag 1 hónapont át, így nem érdektelen végigvennünk, hogy milyen módon fogják terjeszteni ezen nézeteiket. Akinek van gyomra hozzá, az alább megismerheti ezeket.

Célkeresztben a középiskolások

Itt van rögtön az első, ahol a középiskolásokat fogják megcélozni (sőt, jelen cikk megjelenésekor ez már meg is történt).

– A workshop során interaktív feladatokkal, szimulációkkal, gyakorlatorientáltan dolgozzuk fel, mit jelent inkluzív osztálytermet kialakítani. Értelmezzük a diverzitás, inklúzió fogalmát, az inklúzió szintjeit, megbeszéljük, miért fontos, hogy ne utólag, hanem már a kurzustervezésnél eleve inkluzív elvek mentén állítsuk össze az órákat (Fazekas, 2018). Valódi diákok (anonim) élményei alapján felderítjük az osztálytermi légkör négy szintjét (DeSurra és Church 1994-es modelljét használva). Példákat hozunk a négy szintre elsősorban LGBTQIA+ és fogyatékossággal élő hallgatók saját élményei alapján. Reflektálunk arra, hogy mi milyen osztálytermeken szocializálódtunk, milyenek a jelenkori órák és hová szeretnénk eljutni. A célok kijelölése után a résztvevők a +1 stratégiát alkalmazva kidolgoznak egy tervet, hogy hogyan tudják a saját óráikat inkluzívabbá tenni. Reflexiós visszajelző körrel zárunk – fogalmaznak.

Az "üldözött ukrán" deviánsok is fontosak

Ez kétségtelenül új elem. Bár épeszű ember fejében meg nem fordult, hogy létezik, vagy mindenképpen szükséges kreálni egy ilyen vetületét is az orosz-ukrán háborúnak, miszerint van van azokkal az ukrán "LMBTQ-emberekkel", kik a háború elől jönnek át hozzánk, dehát egy természetellenes, totalitárius ideológiá már csak ilyen. Nem a valóság érdekli.

– Mióta Oroszország megtámadta Ukrajnát, több százezer menekülő lépte át Magyarország határát. Az eleve sérülékeny, rendkívül kiszolgáltatott helyzetben lévő menekülők között külön csoportot képeznek az LMBTQ közösség tagjai. Rájuk Putyin hatalma különös veszélyt jelent, de sajátos nehézségekkel kell megküzdeniük a menekülés során is. Milyen segítségre van szükségük az LMBTQ menekülteknek? Hogyan lehet bizonyítani a menekültügyi eljárásban, hogy valakit szexuális irányultsága vagy nemi identitása miatt üldöznek? Mik a terepen dolgozó segítő szakemberek tapasztalatai? – elmélkednek. Úgy látszik tehát, van menekült és menekült között is különbség.

Homokos "gyermekvállalás"

A természet törvényeivel nem lehet szembemenni, ők azért időről időre megpróbálják, s ha az nem sikerül, természetesen a valóság a hibás, nem ők. Olyan ez, mint az az ostoba, aki fejjel szalad neki a betonfalnak, és nem azt szűri le, ő a hülye, hanem a betonfal. Nagyjából így jellemezném azt, hogy egyáltalán felmerül a gyermekvállalás kérdése az ő esetükben. Nos, ennek a témának is szántak egy eseményt, mégpedig "színházi" előadást.

– Az előadás tavaly debütált a Pride keretein belül, legalább annyira szerették a résztvevők az eseményt, mint mi magunk. Ez egy befelé meglehetősen kritikus társulat kinyilatkoztatásként, figyelemre méltó, azt gondolom! :) – lelkendeznek. Mi pedig öklendezünk.

LMBTQ-kiskáté

– Az élőkönyvtárban reprezentálva lesz az LMBTQ közösség minden területéről valaki, fiatal érintettek személyében, akiktől lehet kérdezni saját tapszatalataikról, nehézségeikről és tulajdonképpen bármiről amiről szeretnének, tabuk nélkül – írják. Itt minden bizonnyal az hangzott el, milyen hányatatott a sorsuk… Ráadásul a Nemzeti Múzeum területén!

Hogyan léphetnek fel az LMBTQ-ellenes mozgalmakkal szemben?

Hírdetés

Itt arról elmélkednek, a toleranca jegyében hogyan léphetnének fel azok ellen, kik a normalitást képviselik. Végképp lehullik az álarc, hogy ők csak elfogadásra lelnek, miegymás. Nem, itt egészen másról van szó. Ráadásul nemzetközi jelleget is ölt az egész. "Világ homokosai, egyesüljetek!" – mondhatnánk.

Célkeresztben gyermekeink

– A propagandatörvény megalkotói szerint a gyerekek szexuális nevelése kizárólag a szülő dolga. Ezesetben a szülőknek fel kell készülniük gyermekeik kérdéseinek megválaszolására, és ha szükséges, a támogatásukra. A Melegség és Megismerés program ebben nyújtott segítséget a szülőknek szóló online sorozatával. Minden alkalommal érintettek, szülők és szakemberek osztották meg tapasztalataikat és tudásukat az egyes témákban és válaszoltak a hallgatóság kérdéseire. A Pride esemény keretében összegezzük a sorozat tapasztalatait és megosztjuk a gyakran ismételt kérdéseket és a lehetséges válaszokat – írja az általunk már jól ismert Labrisz Egyesület, újfent bizonyítva, hogy céljuk gyermekeink megrontása.

A feministák is képviseltetik magukat

– Antoni Rita előadása áttekinti a gender fogalmának jelentésrétegeit, majd globális keretben felvázolja a „genderideológia”-ellenes támadások történetét és ideológiai hátterét. Kiderül, hogyan söpörték félre a leszbikus nőket az 1995-ös pekingi női világkonferencián, mi fán terem a „halál kultúrája", és mi fáj valójában a fundamentalistáknak. Az előadás második része a hazai helyzetet mutatja be a 2010-es óvodai nevelési reformtervezet miatt kitört pániktól az Isztambuli Egyezmény 2020-as elkaszálásáig, az LMBTQ-ellenes propagandatörvényekig és az antifeminista és genderellenes kiadványok dömpingjéig. A Nőkért Egyesület és a Szabadnem Közéleti Egyesület közös eseménye – írják, a helyszín pedig a kommunista szellemiségű Auróra.

Valahogy itt sem egy nyugdíjasotthonban akarnak "érzékenyíteni"

– A fiatalokkal foglalkozó szakembereknek szóló workshop során a résztvevők saját élményben próbálhatnak ki érzékeny társadalmi kérdések (homofóbia, xenofóbia, esélyegyenlőség, gyermek-/családvédelem, élet-halál) megvitatását segítő interaktív gyakorlatokat. Mindezt szakmai reflexióval és gyakorlati tippekkel kísérjük – ajánlják következő programukat, s ez még nem is került megrendezésre, ugyanis július 1-én, a Bajnok utca 13. szám alatt, délután 4 órai kezdettel lesz, így ha valaki úgy gondolja, teljesen szabadon meglátogathatja őket. S minő meglepetés, itt sem a nyugdíjasokra fókuszálnak, hanem a fiatalokra.

A gyermekvédelmi népszavazás érvénytelenségén örömködnek

A résztvevők:
1Magyarország Kezdeményezés – Rácz Béla
XX kampány – ervenytelenul.hu – Dudits Luca
Tiszta Szavazás – Gutjahr Zsuzsanna
Legyél te a +1! kampány – Hrubi Zita
Házigazda: Hatala Noémi

Igen, ők fognak elmékedni, a "civil" szervezetek hogyan tudnak tevékenykedni.

Még véletlenül sem betegség a deviancia, szó sem lehet gyógyításról

Két rendezvényt is szentelnek annak a görcsös törekvésnek, hogy a szexuális devianciák nem tartoznak a betegségek körébe. – Kerekasztal-beszélgetés a reparatív terápiákról és azok rendkívül káros pszichés hatásairól. A programon a kutatók részvételével bemutatjuk a brit Ozanne Foundation nemzetközi kutatását, hangsúlyt fektetve a magyarországi eredményekre – okoskodnak. A Momentum szerint pedig átnevelőterápiák is léteznek Magyarországon:

– Bár a világ legtöbb országában a melegség „gyógyítását” ígérő ún. konverziós vagy reparatív terápiák egyre inkább visszaszorulóban vannak, Magyarországon épp az elmúlt években próbálják azokat népszerűsíteni a közmédia és kormánypárti politikusok hathatós közreműködésével. Ahogyan a Magyar Pszichológiai Társaság is állást foglalt a kérdésben: a reparatív terápia tudományosan megalapozatlan és káros. Egy friss kutatás szerint az átnevelő, reparatív "terápiákon" résztvettek kétszer annyian kísérelnek meg öngyilkosságot, mint azok az LMBTQ+ személyek, akik nem vettek részt ilyenben – keseregnek. Ez egyébként július 11-én lesz.

Továbbra is odavannak a mesebeli buzi hercegekért

Július 15-én 17:00-kor a Közkincs Könyvtárban jönnek össze, a "Meseország mindenkié" szellemében arra, hogy egy jót beszélgessenek arról, miért érdemes már a meséken keresztül is eltorzítani gyermekeink gondolkodását.

– Várunk minden érdeklődő, Meseországra nyitott fiatalt és idősebbet egy rendhagyó mesefoglalkozásra. A villámgyorsan közismertté vált Meseország mindenkié című mesekönyv néhány meséjét, mélyebb emberi jogi, erkölcsi üzeneteit dolgozzuk föl kreatív módon, kicsit „másképp”. A 90 perces interaktív foglalkozást a Labrisz Leszbikus Egyesület és az Emberi jogi nevelők hálózatának (Ejha) munkatársai vezetik – írják, jó hír viszont, hogy a belépés díjtalan, úgyhogy az egyre emelkedő árak, erős infláció ellenére mindenki megengedheti magának, hogy pusztán az érdeklődés szándékától vezérelve ellátogasson a rendezvényre. Mi ezt ajánljuk.

A fenti felsorolás nélkülözte a teljesség igényét, legyen elég ennyi, bátrabb olvasóink azonban ide kattintva megnézhetik a teljes listát. Jól látható tehát, hogy ma Magyarországon az LMBTQ-propaganda él és virul, és ezt roppant elkeserítőnek tartjuk. Bár a sokat emlegetett gyermekvédelmi törvény (amelyhez "elfelejtettek"  büntetési tételt rendelni) iránymutatása minden bizonnyal összeütközésbe fog kerülni az imént sorolt rendezvényekkel, hiszen hogyan és ki fogja ellenőrizni, hogy kiskorúakat is érintett-e szexuális propaganda (biztosak lehetünk benne, hogy számos idióta fogja gyermekét elvinni ezekre az előadásokra), a valóság az, hogy úgy tűnik, teljesen akadálytalanul árasztják el már megint fővárosunkat a természetellenes fajtalankodó propagandával. Leszámítva természetesen a nemzeti oldalt, mert abban biztosak lehetünk, hogy mindez idén sem marad ellenvélemény, a normalitás üzenetének felmutatása nélkül!

Lantos János – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »