Horogra akadt a többszörösen körözött bűnöző

Horogra akadt a többszörösen körözött bűnöző

A tévében éppen az egyik legnépszerűbb, német autópályás rendőrökről szóló filmsorozat aktuális epizódja pörgött, amikor a célkörözési nyomozók látogatása megszakította az adást. A keresett férfi a fürdőszobából kilépve csalódottan vette tudomásul, szabad életének egy időre véget vetettek.

Hírdetés

A Pest vármegyei nyomozók 2023. június 5-én szereztek tudomást arról, a tápiószelei illetőségű J. Imre nagy eséllyel egy fővárosi panzióban bujkál. Akkor már jó ideje hiába keresték az összes számításba jöhető címen, ismerősnél, rokonnál. Kocsiba pattantak és elgurultak a szálláshelyig, annak is a 19-es szobájáig. Ellenállás nélkül fogták el a célszemélyt, akit megbilincseltek, majd előállítottak.

J. Imre ellen két bírósági és egy rendőrségi elfogatóparancs volt érvényben elfogásakor. Csalás miatt körözte a Budai Központi Kerületi Bíróság, valamint a Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja is. Utóbbi egy jogerősen kiszabott pénzbüntetést változtatott 200 nap végrehajtandó szabadságvesztésre, a Nagykátai Rendőrkapitányság pedig egy be nem fizetett bírságot váltott át elzárásra.

A rendőrök büntetés-végrehajtási intézetbe szállították a férfit.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »