Homálybűnözés: ez a sejtelmes lény fosztott ki időseket Jászapátiban

Homálybűnözés: ez a sejtelmes lény fosztott ki időseket Jászapátiban

Alább olvasható a rendőrség közleménye:

A Jászberényi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Egy 75 éves nő közlekedett Jászapáti belterületén kerékpárral 2019. október 17-én 9 óra 30 perckor. Az egyik utca kereszteződéséhez érve egy ismeretlen megjelent mellette, majd kivette a fülbevalóját, illetőleg a hallókészülékét, és ismeretlen helyre távozott. A sértett bejelentését követően a nyomozók azonnal megkezdték az adatgyűjtést, tanúkutatást, majd rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható F. Ferenc jászapáti lakost.

Hírdetés

A rendőrök a férfit 2019. október 21-én elfogták, majd a Jászapáti Rendőrőrsre előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. A rendőrség az eljárás során megállapította, hogy a férfi több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítható, ezért előterjesztést tettek F. Ferenc letartóztatásának indítványozására.

A közleményhez mellékelt rendőrségi fotóból kiderül, hogy "F. Ferenc" valójában nem is egy undorító cigánybűnöző, vagy esetleg egy "kiváló roma-magyar ember", hanem csak egy homály, vagy talán a gárdafantom barna megfelelője, csoda, hogy egyáltalán lencsevégre tudták kapni…


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »