Holtan találták meg a folyóba esett kisfiút

Holtan találták meg a folyóba esett kisfiút

A megáradt folyóba esett 13 éves kisfiút a szerencsétlenség helyétől 10 km-re találták meg.

Ahogy a Kárpátinfo.net hírt adott róla, a napokban a Rahói Kerületi Rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy Kárpátalján eltűnt a 13 éves Bohdan Scserba gyertyánligeti (Кобилецька Поляна) lakos.

A hívásra kiérkező rendőrök megállapították, hogy a fiú az egyik erdész házban tartózkodott, ahol 24 éves szomszédjának segített téli tűzifát gyűjteni.

Hírdetés

Az erdőből a fiatalember a gyerekkel együtt egy szekéren tartott hazafelé, s amikor a folyóhoz értek, a gyors vízfolyás elmosta a lovasszekeret. Ennek következtében mindketten a folyóba estek.

A 24 éves férfi a partra úszott, a fiú pedig eltűnt a vízben. A férfi először egyedül próbálta megtalálni a kiskorút, de amikor nem járt eredménnyel, az erdészhez fordult, aki értesítette a mentősöket.

A rendőrség információi szerint a kisfiú holttestét január 7-én kijevi idő szerint 15 óra 40 perckor találták meg az eltűnés helyétől 10 km-re, a Sopurka folyóban  Nagybocskó (Великий Бичків) közelében.

Jelenleg a rendőrök büntetőeljárás keretében vizsgálják a tinédzser halálának valamennyi körülményét – közölte a Mukachevo.net.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »