Holokauszt tárgyában üzenet az Országgyűlésnek

Holokauszt tárgyában üzenet az Országgyűlésnek
Romek Károly

Heti viszonylatban még friss hírnek számít Dobi Zsolt ellen hozott ítélet, amiért megkérdőjelezte a nemzeti szocializmus által elkövetett állítólagos népirtást. Az ítélet más országok gyakorlatához hasonlítva nem súlyos ugyan, de magyarországi viszonylatban alkalmas félelemkeltésre, a lakosság terrorizálására. 

Hírdetés

.
http://www.atv.hu/…/20160426-semmi-nem-bizonyitja-durva-hol….
.
,,A nemzeti szocialista rendszer által elkövetett népirtás tagadása miatt ítélték el a Jobbik üllési elnökét, Dobi Zsoltot. A szegedi járásbíróság a politikust 100 óra jóvátételi munkára, valamint a Páva utcai Holokauszt Emlékközpont meglátogatására kötelezte, utóbbiról köteles lesz beszámolót írni pártfogójának – számolt be a Tett és Védelem Alapítvány a honlapján.”
.
A holokauszt, mint történelmi esemény nincsen bizonyítva. Az alaptörvény szerint egy bizonyítást nem nyert állítás tagadásáért akkor sem szabhatnak ki büntetést Magyarországon, ha az utólag bizonyítást nyerne is. A Btk. 333. §-a ennél fogva nem szabhat ki büntetést egy valós vagy kitalált esemény tagadásáért. Lásd alaptörvény:
.
X. cikk (2) Tudományos igazság kérdésében az állam nem jogosult dönteni, tudományos kutatások értékelésére kizárólag a tudomány művelői jogosultak.
.
A Btk. 333. §-a sérti az alaptörvény IX. cikkét a vélemény nyilvánítás szabadságáról:
.
IX. cikk
(1) Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához.
(4)A véleménynyilvánítás szabadságának a gyakorlása nem irányulhat mások emberi méltóságának a megsértésére.
(5)A véleménynyilvánítás szabadságának a gyakorlása nem irányulhat a magyar nemzet, a nemzeti, etnikai, faji vagy vallási közösségek méltóságának a megsértésére. 
.
Az igazság kimondása nem minősülhet sértésnek. Amíg a holokauszt – főleg a magyarországi része – nem bizonyított, addig a (4) és (5) pont a holokauszt tagadásánál értelmezhetetlen. Nem lehet az alaptörvény IX. cikk (4) és (5) pontja alapján bűntényt megállapítani, mivel a büntetés kiszabásánál a hivatkozási alapot a Btk. jelenti. Ugyanakkor az alkotmányos jog gyakorlását nem lehet a Btk. rendelkezései alapján korlátozni: 
.
R) cikk
(1) Az Alaptörvény Magyarország jogrendszerének alapja.
(2) Az Alaptörvény és a jogszabályok mindenkire kötelezőek.

Továbbá hagyjanak fel a magyarság holokausztra hivatkozó terrorizálásával, amikor egy egyébként is vitatható eseménnyel kapcsolatos állásfoglalást büntetik, arra kényszerítve a nyilvánosságot, hogy valamit a meggyőződése és a tudományos bizonyítékok hiány a ellenére tényként fogadjon el.
Vizsgálják felül, hogy megalapozott-e a kárpótlások megállapítása és kifizetése. Amennyiben minden kétséget kizáró tudományos bizonyítást nem nyer a magyarországi holokauszt megtörténte, a kifizetett kárpótlásokat és mindenféle ilyen jellegű jóvátételt a magyar állam követeljen vissza, a csalókat pedig vonja felelősségre. Vonják felelősségre az igazságszolgáltatás azon tagjait, akik a holokauszttagadás címén ítéleteket szabtak ki. Az ilyen címen elítéltek elleni folyamatban levő eljárásokat szüntessék meg, illetve anyagi ellentételezést kapjanak. 
.
Ugyanakkor javaslom, hogy a zsidó Rákosi Mátyás irányítása alatt a Szovjetunióba hurcolt 800 ezer magyar, és közülük a szovjet 200 ezer gulágban meghalt ember emlékére 
.
– kezdeményezzenek megemlékező felvonulást minden évben
.
– állapítsanak meg a még élő hozzátartozóknak kárpótlást
.
– a kihurcolások felelőseit és azok élő, anyagai előnyöket addig élvező hozzátartozóit kötelezzék anyagi hozzájárulásra.
.
– az alaptörvény mondja ki, hogy a történelmi tapasztalatok alapján a zsidókat nemzetbiztonsági kockázatnak kell tekinteni 
.
.

Romek Károly

Minta Parlament“Semmi nem bizonyítja” Durva holokauszttagadásért ítélték el a jobbikos elnökötA nemzeti szocialista rendszer által elkövetett népirtás tagadása miatt ítélték el a Jobbik üllési…ATV.HU|VON ATVA Romek Károly által beküldött .rar-csomagot a NIF új-zélandi szerveréről lehet letölteni:https://mega.nz/#!5stylbzR!1EQX6cE7rcwqmAwdQRDNayiVS738uC1Uq8cTkBd9YDoNemzeti InternetFigyelő (NIF)
Kategória:cion-diktatúra, ellenállás, EU, Magyarország Cionista Gyarmat!, REFORMOK Tagged: cionista helytartók, európai zsidó PT, holokauszt, Magyarország Cionista Gyarmat!, PT (párhuzamos társadalom)


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »