Holcman: a mezőgazdaság a jövő, szabad fegyverviselést

Az NFP-Magyar Hajnal másik borsodi jelöltje, Holcman László és programjának néhány kulcseleme. Holcman, a Chanád ellen lázadó és ezért Vonáék által a cionisták érdekében kirúgott hazafiak egyike pert nyert Szabó Gábor és hazugságai ellen, miután Szegedi helyett a pártigazgató őt perelte be, igazmondásért. Jelenleg a BAZ megyei közgyűlés tagja.

Kapcsolódó: Pert vesztett Vona-Szabó Borsod ellen

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os választókerület (Tiszaújváros-Szerencs térsége)
Szórólapja 4. oldala:

Hírdetés

Mezőgazdaság:
Múltban gyökerezik a jövőnk, vagyis vissza kell térni a ahhoz a falusi életképhez, és háromgenerációs családmodellhez, ami a magyarországi vidéket mindig is jellemezte, napjainkig megőrizve az igazi értékeket és a Magyar Nemzetet. A különböző rendszerek és ideológiák sok emberből kiölték a föld és a jószág szeretetét. Bármilyen nehéz idők is jártak, ez jelentette az egyetlen túlélést. Ezt a falvakban nem lehet csupán kormányzati szándékkal megvalósítani, ehhez nekünk is akarni kell, hogy a kiskertet megműveljük, és néhány jószágot tegyünk a ház köré. Természetesen nem azért, mert olcsóbb lenne, mint a bolti, hanem ami a legfontosabb, mert egészségesebb, és ami legalább ilyen fontos, Nemzetbiztonsági elem is, ugyanis, kevésbé kiszolgáltatott az a Nemzet, amely tagjai számára mindig karnyújtásnyira van az ivóvíz és az élelem. Tisztában vagyok azzal is, hogy sokan azért nem tartanak állatot, és termelik meg a zöldséget, mert azt mások ellopják. Sajnos ez utóbbit én se vitathatom el. A falvakban és tanyavilágokban hatékonyan orvosolta ezt a problémát a csendőrség. Felállítása ma is időszerű lenne!

Európai Unió:
Tiszta vizet kell önteni a pohárba, és ki kell mondani, hogy egy szűk, a „tűzhöz” közel álló rétegen kívül az uniós tagságunk csak kárára volt az országnak. A még működő és termelő gyárakat bezárták, lerombolták, hogy a nyugat felől érkező „szemétnek” piacot teremtsen, na és persze amennyire csak lehetséges függővé és kiszolgáltatottá tegyen.

Etnikai feszültség:
2010-ben a Jobbik jórészt ennek a problémának a felszínen tartásával tudott rengeteg embert megnyerni támogatójául, bár az utóbbi időben ezen a terülten is látványosan „felpuhultak”. A liberális jogvédők mindig szélsőségesnek próbálják beállítani, aki a problémáról, mint tényről beszél. A struccpolitika azonban hosszú távon nagyon veszélyes. A cigány-magyar együttélés már így is túl van azon a ponton, amit hosszú távon, békés útón lehetne orvosolni. Ez azonban egyik félnek sem jó, csupán a cionizmusnak, aki a háttérből irányítja a problémát. Ezt a kis települések lakói érzik a legjobban, a mindennapjaikban. Itt is hallunk mindenféle ígéreteket, de ezek csak kampányfogások. Szükség van hazánkban is lehetőséget adni az embereknek a jogos önvédelemre. Minden olyan nagykorú, nem büntetett előéletű állampolgárnak esélyt kell adni, hogy megvédhesse magát és családját. Ezen honfitársaink számára engedélyezni kell az önvédelmi fegyver tartását kizárólag otthonában! A jelenlegi törvényi megfogalmazás alapján az államnak joga a polgárainak védelme, ez azonban kevés. Kötelessége kellene, hogy legyen, ha viszont ennek nem tud, vagy nem akar eleget tenni, ez esetben ezt a jogot (jogos önvédelem), át kell ruháznia a polgárra, aki minden esetben szenvedő alanya az erőszakos magatartásnak, illetve a birtokában lévő értékei eltulajdonításának.

Határon túli magyarok és Trianon:
Családommal minden évben eltöltünk egy kevés időt a Tündérkertként is emlegetett Erdélyben. Az ott élő Nemzettestvéreink nemcsak, hogy megmaradtak Magyarnak, hanem olyan közösségé kovácsolódtak a különböző elnyomó rendszerek alatt, amiről sok esetben példát vehetnénk. Számukra a magyar állampolgárság megadása nagyon fontos volt, egy kicsit jóvá téve a 2004-es gyalázatos népszavazás eredményét. A szavazati jog megadása viszont akkor lenne időszerű, ha valamely elcsatolt terület autonómiát kapna. Véleményem szerint jelenleg csak a kormánypártok érdekeit szolgálja. Trianon esetében pedig fontos, hogy ami a miénk volt, arról soha le nem lehet mondani, de sajnos a mai gazdasági helyzetünkben annak kell örülni, hogy nem vesztünk további területeket.


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »