Hogyan lehet kenderházad?

Az Everness fesztiválon azon megoldásokról beszél Sántha András amiknek a segítségével bárkinek lehet egy sárga csekkektől mentes kenderháza. Hogyan?
A kérdésre szinte elsőre varázslásnak tűnő megoldások egyik pillére az élelmiszer vásárlásaink tudatosabbá tétele, és ezáltal elért megtakarítás. A másik pillér a rezsimentes lakhelyünk szintén jelentős megtakarítása.
A fenti két pillér időbeli összehangolásával olyan mértékű havi megtakarítási képesség varázsolható elő aminek a létezéséről a legtöbb család nem is tudott korábban.
Az előadás végére lépésről lépésre áll össze az a kép aminek a megértését és alkalmazását követően szinte a nullából egy 25 millió Ft-os kenderházhoz szükséges tőke előteremthető.
Az előadáson konkrét a napjainkban bárki számára használható módszerek kerülnek ismertetésre, félretéve azt a naiv idealisztikus álomvilágot, hogy egy ökoház fillérekből megépíthető.
Érdemes nagyon figyelni, ugyanis aki megérti a lényeget azután már csak egy döntés a részéről, hogy felépítse álmai kenderházát.
A felvétel minőségéért elnézést kérünk, az Everness fesztiválon készült mindhárom kenderházas előadás “gerilla módszerekkel” került felvételre.

Hírdetés


Forrás:emberiseg.hu
Tovább a cikkre »