HM…

HM…

Az alábbi anyagot is emailen kaptam. Más dolgom nincs, mint megosztani: 

Amikor egy Németországban felszállt repülőgépből a földre szálláskor vér csöpög és a rakodótér törzsében egyszerre csak rátalálnak egy hullára és 57 tonna készpénzre, akkor az ember elvárná, hogy mindennek az okairól a német médiumok besZámolnak. De azok hallgatnak, mivel igen valószínűleg egy CIA-műveletről volt szó.”

A 95 tonna terhet szállítani tudó MD-11-es gépről van szó, amelyeket a Lufthansa légitársaság teherszállító flottájában is helyet kapnak. A szóbanforgó gép tulajdonosa a Western Global Airlines (WGA), ami a CIA egyik fedőcége, és annak három ilyen gépe van. Részben nigériai zászló alatt repülnek és ekkor az Allied Air név olvasható rajtuk. A WGA korábban Southern Air Transport néven működött, ami CIA alvállalkozás. A WGA azt állítja arcátlanul, hogy világszerte vágott virágot szállít.

Néhány napja a WGA egy MD-11-es, Münchenből indult gépe a dél-afrikai Durban felé tartott, és egy műszaki hiba miatt Zimbabwében szállt le. Mivel a gép törzséből vér csöpögött, az afrikai műszaki személyzet riasztotta a rendőrséget. Azok a törzsben egy hullát és 57 tonna készpénzt találtak. A gép személyzetét letartóztatták. Hat nappal később amerikai nyomásra elengedték őket. Az ügyről a New York Times is írt, csak éppen „elfelejtette” megemlíteni a légitársaság nevét.

A Kopp újságírói kiderítették, hogy a hullát Mozambik fölött akarták eredetileg kidobni a gépből. És azt, hogy a pénz azon összegek egy része, amelyekkel a gigantikus méretű, Afrikából és a Közel-Keletről Európába irányuló migránsáradatokat irányítják. 

Hírdetés

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/enthuellungen/udo-ulfkotte/cia-operation-aufgeflogen-eine-leiche-67-tonnen-bargeld-und-ein-gepfaendetes-flugzeug.html 

„Amikor Quarnbekben az önkéntes tűzoltóknak néhány nappal ezelőtt valódi izraeli Mosszad-ügynököket kellett kimenteniük az iszapból, az valahogyan mulatságos volt. Az kevésbé mulatságos, hogy az izraeli titkosszolgálat, a Mosszad az EU biztonsági köreinek titkos találkozóit hallgatja le és szüremkedik be azokba – mint ahogyan az legutóbb 2016. január 16-án történt. Több európai médium tudósított erről. Csak a német média nem. 

Ulfkotte ezután ismerteti, hogy a Mosszad miként utasított egy görög biztonságpolitikai képviselőt, hogy az milyen álláspontot foglaljon el egy olyan bizalmas uniós találkozón, amelyen a Közel-Keletről és az izraeli telepespolitikáról volt szó.

Néhány héttel ezelőtt pedig a berlini kormánynegyedben lepleztek le egy kiterjedt izraeli kémhlózatot. „Kiderült, a szövetségi kancellár közvetlen környezetében vannak olyan személyek, akik a Mosszaddal működnek együtt”. A német média ismét hallgatott. 

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/geostrategie/udo-ulfkotte/israelische-spionage-im-kanzleramt-wie-erpressbar-ist-angela-merkel-.html


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »