HÍREK 62.

HÍREK 62.

„Fogolyzendülés miatt indult eljárás tíz migráns ellen

Fogolyzendülés minősített esete miatt indult eljárás tíz migráns ellen, az ügyészség kezdeményezte az előzetes letartóztatásukat, írja az MTI a Csongrád Megyei Főügyészség közleménye alapján.

A főügyészség szóvivőjének beszámolója szerint: a tiltott határátlépés szabálysértés miatt idegenrendészeti őrizetben lévő vagy a határzár tiltott átlépésének bűntette miatt elítélt, és kiutasításra váró migránsok pénteken eltorlaszolták zárkáik ajtaját a nagyfai ideiglenes befogadóállomáson. Az egész nap tartó erőszakos cselekmények során a fogvatartottak tönkretették a zárkák fűtését, és csak estére sikerült meggyőzni őket arról, hogy nyissák meg a helyiségeket.

Hírdetés

A zendülés azonosított kezdeményezői – hét iraki, két szír és egy szerb állampolgár – ellen büntetőeljárás indult, a Csongrád Megyei Főügyészség kezdeményezte az előzetes letartóztatásukat.” (Index) 

Ott dolgozó ismerősöm meséli, elképesztő, amit ezek műveltek Nagyfán. Mindent összetörtek, a csöveket szétszedték, milliós kárt okoztak. Hírlik –és ismerősöm is ezt erősítette meg-, hogy arra akarták kötelezni az ott dolgozó szemtanúkat, ne beszéljenek senkinek az esetről.

Valaki hál’Istennek beszélt, mert nyilvánosságra került minden.

Remélem, szigorú büntetést kapnak az elkövetők, és annak letöltése után örökre kitiltják őket az országból. 

Nincs szükség ezekre. Egyre sem. Sehol Európában. A többi duma: Csak duma. Ostoba nyavalygás. Nem kell vele foglalkozni. 


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »