HÍREK 61.

HÍREK 61.

„Migránspárti tüntetők balhéztak a londoni vasúti pályaudvaron

A Calais Migráns Szolidaritás nevű radikálbalos szervezet betört a londoni St. Pancras pályaudvarra, füstbombákat dobáltak és összetűzésbe is keveredtek a rendőrökkel.

A migránsok mellett kiálló jelszavakat skandálva balhézott a londoni St. Pancras pályaudvaron a Calais Migráns Szolidaritás nevű ernyőszervezet szombaton kora este – látható a Breitbart London felvételén. A radikális baloldali fiatalokat a rendőrök nem akarták beengedni az állomásra, de azok végül mégis áttörték a rendőrsorfalat. Végül sikerült őket megállítani, de közben az aktivisták közül többen füstbombákat dobáltak, és ordítoztak a rendőrökkel. A balhéban résztvevők közül végül senkit sem vettek őrizetbe, és szerencsére sérülés sem történt.” 

Nézzék ezeket a képeket.

Nézzék, ha látni és tudni akarják, mi történne Európával, ha ezek és az ezekhez hasonlók egyszer, csak egyetlen egyszer hatalomra vergődnének.

Hírdetés

Nézzék ezeket az eltorzult, ostoba, visszataszító, ocsmány pofákat. Nézzék azt a két nőstényt, akik a rendőrökkel ordítoznak, trágár szavakat üvöltözve, magukon kívül.

Íme, a velünk élő szélsőbal. Az anarchia. A nihil. A semmi. A pusztítás.

Szét kellett volna verni a pofájukat.

De még le sem tartóztatták őket.

Kár…


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »