HÍREK 152.

HÍREK 152.

„Német polgármester az unokáját féltő nagypapának: Nem kell odamenni, nem kell provokálni!

Egy német kisváros fórumán merült fel, hogy mit tehetnének az ellen, hogy migráns gyerekek molesztálják a német kislányokat. „Nem kell odamenni, nem kell provokálni!” – válaszolt a polgármester.

Nagy felháborodást okozott a szászországi Bad Schlema polgármestere január végén. A kisvárosban lakossági fórumot tartottak, ahol egy nagyszülő arról beszélt, hogy az unokáját zaklatták migránsok. A férfi azt szerette volna megtudni, mit lehet tenni ez ellen, főleg hogy jön a jó idő, és egyre kevesebb ruhát fognak viselni a lányok. „Ez egyszerű: nem kell odamenni, nem kell őket provokálni!” – mondta a város polgármestere, Jens Müller.

Hírdetés

A fórum résztvevőit felháborította a válasz, kiabálni kezdtek, és kérdőre vonták a polgármestert: a saját országukban nem sétálhatnak szabadon az utcán? A polgármester szerint más útvonalakon is meg lehet közelíteni az iskolát, nem kell a menekültszállások felé menni. A lakosok ezzel, a lényegi problémát megkerülő a válasszal sem voltak elégedettek, a polgármester azonnali lemondását követelték.” (Mandiner)

Amikor majd a polgármester úr nem mer hazamenni, viszont hamar elköltözik nagyon messzire, például a jó kurva anyjába, nehogy a puszta létezésével provokálja városának lakóit, na akkor lesz megint normális világ.

Azt érzem, nincs már messze ez az idő…


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »