HÍREK 125.

HÍREK 125.

„Német rendőr: Az emberek nem tudják, mi történik valójában

Egy Bildnek álnéven megszólaló német rendőr fentről érkezett parancsként írja le azt, hogy a menekülteket nem lehet ellenőrzés során feltartani, mivel az testi erőszak lenne, így inkább hagyják, hogy elszaladjon, ha menni akar. Szerinte a német emberek nem tudják, mi történik valójában.

Az elején családok jöttek gyerekekkel, ők képzettnek tűntek és nyelveket beszéltek. Azóta már a menekültek 95 százaléka egyedülálló férfi – nyilatkozta egy Bernd K. álnévvel megszólaló, 22 éves német rendőr a Bildnek. 

Hírdetés

Bernd K. a Bildnek arról beszélt: az emberek nem tudják, mi történik valójában. Bűnügyi statisztikák megszépítéséről is beszélt a lapnak. A rendőr szerint a migránsok felének nincsenek érvényes iratai, a nőket rendszeresen zaklatják szexuálisan, viszont ha rendet tennének közöttük, akkor lerasszistázzák őket. 

A megszólaló rendőr fentről érkezett parancsként írja le azt, hogy a menekültet nem lehet ellenőrzés során feltartani, mivel az testi erőszak lenne, így inkább hagyják, hogy elszaladjon, ha menni akar. A Bildnek nyilatkozó rendőr szerint erősebb ellenőrzési jogokra, több rendőrre és a politika visszafogására lenne szükség, különben nagy balhé lesz valamikor. Ha már nincs most itt. 

Egy 31 éves volt rendőr viszont vállalja a nevét a Bildnek: Nick Hein 2015-ig Kölnben a főpályaudvarnál szolgált, szerinte a legtöbb zsebtolvaj észak-afrikai származású, jellemzően menedékeljárás alatt elkövetve a tetteiket.”(Mandiner, Bild)

Egy kis látlelet a nyugati demokráciáról és jogállamról. Felsőbb utasításra elhallgatják a migránsok által elkövetett bűncselekményeket, felsőbb utasításra nem lehet a migránsokkal szemben fellépni, kozmetikázzák a bűnügyi statisztikákat, a migránsok rendszeresen zaklatják szexuálisan a nőket, de erről tilos beszélni. Bezzeg a „szélsőjobbos” tüntetők ellen azonnal be lehet vetni a könnygázt és a vízágyút! S hogy ki a szélsőjobboldali? Azt majd ők megmondják. Amúgy mindenki, akinek nem tetszik ez a velejéig rohadt rendszer.

Nem megy ez már így sokáig. Ezt a vak is látja. S hogy mi lesz? Na, az a fontos kérdés! És attól lehet aggódni igazán. Mert ennek az elmebajnak, amit sikerült ezeknek a gazembereknek összehozniuk az elmúlt évtizedek alatt, könnyen valami ellenkező előjelű elmebaj lehet a következménye. Azt kéne elkerülni.

(u.i.: Gyakorlatilag órák alatt elkapkodták a németek az újra kiadott Mein Kampfot. De most komolyan: Ugye senki sem csodálkozik…)


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »