Hibrid hadviselés Soros-módra

A nyílt társadalom eszméje és hálózata a nemzetállami szuverenitás ellen valóban professzionális, hibrid hadviselést alkalmaz, amely ellen védekezni szükséges jogi és politikai eszközökkel egyaránt, már ha egy ország meg akarja őrizni nemzeti identitását – mondta lapunknak Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója annak kapcsán, hogy fideszes politikusok a hétvégén arról beszéltek, Soros György és szövetségesei nem álltak le, a Soros-hálózat továbbra is az útjában álló nemzeti kormányok eltávolításán dolgozik.

Szánthó szerint ez a „hibrid hadviselés” a legtöbb esetben nem konkrét, fizikai fegyverekkel történik – bár az „irányított forradalmakkal” erre is láttunk példát –, sokkal inkább „puha eszközökkel”, a politikai korrektség által befolyásolt közhangulat, „nemzetközi standardok”, jogszabályok és intézmények révén. Ez utóbbiak közé tartozik az Európai Parlament (EP) is, amely szó szerinti és átvitt értelemben is vett „nyíltsága” révén kiváló gyakorlóterep Soros hálózatának a közmorál fosztogatására.

Hírdetés

Az igazgató úgy fogalmazott, a multikulti brüsszeli hangulat miatt az EP egyébként is kínálja magát a liberális befolyásolásra, nemkülönben amiatt, mert az egyik legaktívabb eszköz a tagállami jogok korlátozásának hangoztatására. A közelgő EP-választáson ezért a nyílt társadalom hálózatához tartozó szereplők várhatóan aktívak lesznek, elemi érdekük, hogy Európát erkölcsi értelemben továbbra is túszul tartsák, és azokat az pártokat segítsék, amelyek a további brüsszeli centralizációban és a bevándorlás erőltetésében érdekeltek.

Szánthó szerint az ENSZ paktumaival az az alapvető probléma, hogy összemossák benne a migráns és a menekült fogalmát, az illegális migrációt pedig „átcimkézik” legálissá. A migrációs paktum alapján a migránsokat és menekülteket ugyanazon jogok illetik meg, így az eddig is tévesen globális szociális jogként értelmezett menekültjogot minden „úton lévőre” kiterjesztené. Így a paktum a migráció katalizátoraként működne, nem minden hátsó szándék nélkül: az ENSZ-ben túlsúlyban vannak a túlnépesedés és szűkös erőforrások miatt belpolitikai problémákkal küzdő országok, melyek úgy gondolják problémáikat megoldani, hogy azokat Európába exportálják. Ez a nyugati nemzeti identitások lebontásának célját valló Soros-hálózat számára persze „kapóra jön” – jegyezte meg Szánthó.

mho


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »