Hét szír és egy német férfi támadt rá egy 18 éves lányra Németországban

Hét szír és egy német férfi támadt rá egy 18 éves lányra Németországban

Hét, 19 és 29 év közötti szír és egy 25 éves német férfit vett őrizetbe a német rendőrség, akik minden jel szerint bántalmaztak egy 18 éves tinédzser lányt egy technoparti után Freiburgban. Az esetről a német Bild napilap számolt be.

Jelenleg mind a nyolc férfi vizsgálati fogságban van. A rendkívül súlyos bűntényben folytatódik a nyomozás, mivel nem lehet kizárni, hogy további személyek is részt vettek benne.

A bántalmazott lány testén megtalálták az egyik 19 éves szír férfi nyomait, mivel DNS-mintája már szerepelt a nyilvántartásban egy másik bűncselekmény kapcsán. Ez a nyom vezette el a rendőrséget a többi elkövetőhöz is. A nyomozók most a bűntény helyszínén talált további nyomokat elemzik.

Hírdetés

Egyelőre nem tisztázott, hogy tartalmazott-e valamit a lány itala, melyet a diszkóban fogyasztott, mivel később már semmit sem találtak vérében. Annyi azonban biztos, hogy az áldozat teljesen védtelen volt, sehogy sem tudott védekezni a rá támadó férfiak ellen.

Az összes most őrizetbe vett férfi szerepelt már a rendőrség nyilvántartásában más bűntények miatt. Többségük a Freiburgban és környékén található menekültszállókon élnek.

aktuality.sk

Nyitókép: aktuality.sk/illusztrációs felvétel


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »