Hazudnak a balliberálisok: összegyűltek Dúró Dóra ajánlásai

Hazudnak a balliberálisok: összegyűltek Dúró Dóra ajánlásai

A Józsefvárosi Önkormányzat által működtetett választási iroda félrevezető részadatokat szivárogtatott ki a Mi Hazánk ajánlásaival kapcsolatban, pedig már 523 érvényes aláírást ők is elismernek, tehát valójában összegyűlt a szükséges mennyiség, és holnap délelőtti ülésén nyilvántartásba veszi a jelöltségemet a helyi választási bizottság, írja bejegyzésében a Mi Hazánk országgyűlési képviselőjelöltje, alább a folytatás.

A rosszhiszeműség nem újdonság az önkormányzat részéről, miután a képviselői irodámat is jogellenesen, politikai diszkriminációval próbálta elvenni, mely jogvita ügyében bíróság fog dönteni, most pedig a jelöltségemmel kapcsolatban próbálnak meg hamis látszatot kelteni az emberekben. A józsefvárosi önkormányzat hírportálján keverik az ajánlásgyűjtő íveket az aláírásokkal, a részeredményekkel pedig megtévesztik az olvasókat, hiszen az íveim jelentős részét még le sem adtam, számos helyi lakó kérte, hogy aláírathassa az ismerőseivel.

Hírdetés

A választási iroda bár ma tájékoztatást ígért nekem, ezt nem tették meg, csak a félinformációk megjelentetése utáni betelefonálásunkra árulták el: már megvan az 500 érvényes ajánlásom. Így a Fidesz és a balliberálisok jelöltje mellett lesz harmadik út ebben a választókerületben is, és az összes többi kerületben is le fogjuk adni a szükséges mennyiséget, de az utcai standolást folytatjuk mindenhol. Arra kérek mindenkit, hogy a balliberális önkormányzatok és sajtóorgánumok hazug hangulatkeltésének ne üljenek fel, ismerjék meg a valóságot!


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »