Házhoz járnak majd a szubvenciók ellenőrei és részeg sofőr ütött el egy férfit a Munkácsi járásban: július 19-i hírösszefoglaló

Házhoz járnak majd a szubvenciók ellenőrei és részeg sofőr ütött el egy férfit a Munkácsi járásban: július 19-i hírösszefoglaló

Házhoz járnak majd a szubvenciók ellenőrei Ukrajnában; Részeg sofőr ütött el egy férfit a Munkácsi járásban; SZBU-sok támadták meg a határőröket és vették el fegyvereiket vasárnap Szumi megyében; Négy fiatalt ért villámcsapás, egyikük nem élte túl; Autóbusz ütött el egy nyugdíjast Nagyszőlősön. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. július 19-én.

Ukrajnában a Szociálpolitikai Minisztérium előkészíti a támogatásban részesülők nagyszabású ellenőrzését. Az ellenőrzést közvetlenül azokban az otthonokban fogják elvégezni, akik szubvenciót igényelnek vagy már kapnak. A dokumentum tartalmazza, hogy bizonyos eljárást dolgoznak ki a szubvenció támogatásának megítélésére, annak ellenőrzésére. Vagyis az ellenőrök ellenőrzéseket végeznek a szociális segélyben részesülők otthonában.

A Munkácsi Kerületi Rendőrség munkatársai vizsgálják azt a közlekedési balesetet, melynek következtében az áldozat súlyos testi sérüléseket szenvedett. Július 17-én kijevi idő szerint körülbelül 17:30 órakor a rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy a munkácsi járási Mezőterebesen (Страбичово) közúti baleset történt. A nyomozók megállapították, hogy az Infiniti típusú gépkocsi 36 éves sofőrje a fő úton közlekedve elütött egy férfit. 

Hírdetés

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) őrizetbe vette saját munkatársait, akik vasárnap megtámadtak és megvertek két határőrt, valamint elvették a szolgálati fegyvereiket az ukrán-orosz határnál Szumi megyében. A jelentés szerint az SZBU nyomozói kiderítették, hogy a szolgálat két munkatársának köze van a szolgálatos határőrök elleni támadáshoz. Az őrizetbe vett két munkatársat már átadták a nyomozati szerveknek.

Heves záporok és zivatarok csaptak le szombaton több fehéroroszországi régióra az erős hőhullámot követően, egy ember meghalt. A fehérorosz egészségügyi minisztérium szerint négy fiatalt villámcsapás ért a minszki körzetben egy tónál. Kórházba szállították őket, egyikük, egy lány életét nem sikerült megmenteni. A három fiatalember állapota továbbra is súlyos, életükért küzdenek az orvosok.

Kárpátalján, Nagyszőlősön egy kerékpáron közlekedő nőt elgázolt egy menetrend szerinti autóbusz. A baleset körülményeit még vizsgálják. Az előzetes adatok szerint egy menetrend szerinti autóbusz elütött egy kerékpáron közlekedő nőt, aki egy másodrendű útról tért ki az autóbusz elé. A 62 éves nőt a kórházba szállították.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »