Három pólótípus, amit imádnak a nők (x)

Három pólótípus, amit imádnak a nők (x)

A női pólók népszerűsége nem csökken, leginkább egyszerűségük, kombinálhatóságuk és kényelmük miatt. Sokféle modell létezik, ezek között a legnépszerűbbek közé tartozik a crop top, az oversized és a licencelt póló. Mutatjuk, melyikről mit kell tudni!

Crop top

A crop top olyan női felső, amelynek alja rövid, így általában csak az alsó hasrészt vagy a derekat takarja. Kényelmes, laza anyagból készülnek, illetve különféle stílusokban elérhetők, például egyszínű, mintás, csipkés, kötött vagy sportos kivitelben. A crop topokat, amelyek a House Brand kínálatában is kaphatók, legtöbbször magas derekú szoknyákkal vagy nadrágokkal viselik, hogy a felső rész megfelelően mutasson. A pólótípus története egyébként egészen az 1940-es évekig nyúlik vissza, amikor a nők a sportruházatban először kezdtek crop topokat viselni, hogy nagyobb mozgásszabadságot biztosítsanak maguknak. Az igazi áttörés a 1970-es években történt, ebben az időszakban a testi felszabadulás jelképeként is használták.

Hírdetés

Oversized póló

Az oversized póló szándékosan túlméretezett a hagyományos pólókhoz képest. Hosszabb és szélesebb, így laza, lezser illeszkedéssel rendelkezik. Ezek lehetnek hagyományos, sima fazonú modellek vagy hosszabb ujjú pólók is. Kényelmesek és könnyen kombinálhatóak, így többféle módon viselhetők, például ruhaként, pulóverként vagy akár dzsekiként. Az oversized pólók népszerűsége az utóbbi években növekedett, így már számos stílusban és anyagból kaphatók. Ezek a típusok kényelmes viseletet biztosítanak, sokféle alkalmat meg lehet velük oldani. Különösen népszerűek a fiatalabb korosztály körében, akik szeretnének divatosan, mégis kényelmesen öltözködni. Nézelődnél? Rengeteg modellt találsz itt: https://www.housebrand.com/hu/hu/noi/ruhak/polok-topok

Licencelt pólók

Mik azok a licencelt pólók? Olyan modellek, amiket a jogtulajdonosok engedélyeztek a gyártóknak. Ez azt jelenti, hogy a pólókra nyomtatott minták, logók vagy karakterek jogilag védettek, így csak az engedélyezett gyártók értékesíthetik őket. Leggyakrabban életrajzi, sportos, filmes vagy televíziós karakterekkel vannak díszítve, így a rajongóknak kínálnak egy olyan módot, amivel kifejezhetik a kötődésüket. Az ilyen pólók előnye, hogy jogilag védettek, azaz a vásárlók biztosak lehetnek benne, hogy eredeti és minőségi terméket kapnak, nem hamisítványt.

(x)


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »