Harmadik Birodalomban élünk. (A Duna elterelése bekövetkezett!)

24.hu reális zöldeken gúnyolódott:

24.hu/poszt-itt/2015/10/24/bizarr-kamuzoldek-rugtak-bele-az-alaptorvenybe/

2015. okt. 24. – Ádernek könyörögnek, hogy ne dőljön be a megújuló energiáknak. …

2020.02.22-én a 06:00 órakor a Kossuth Rádió műsorszolgáltatása, indoklás nélkül a szokásostól eltérően indult a Szombat Reggel szerkesztősége helyett a Jó Reggelt, Magyarország! szerkesztősége szolgáltatta műsort. Műsorvezető Nagy Katalin, a Vasárnapi Újság felelős szerkesztője. Nagy Katalin korábban megpróbált tisztességes lenni a klíma ügyében klíma realistáknak megszólalási lehetőséget adott.

A közszolgálatnak, valójában a kormány rádiónak fontos volt a kormány propaganda, feltehetőleg ez állt annak hátterében, hogy nem a Szombat Reggel műsora szólt a Kossuth Adón.

2020.02. 22-én Nagy Katalin műsorvezető vendége Kaderják Péter . Kaderják Péter mondókájának a Krónika MÁTRA vonatkozásában hírértéket adott, miszerint MÁTRA gáztüzelésre kerül átállítására. Megjegyzem MÁTRÁBA a gázbevezetése a rendszerváltozás idején felmerült. Bakay államtitkár a dolgozó szobájában ennek megoldásáról személyesen konzultált velem.

Hírdetés

Nagy Katalin azzal elfelejtette szembesíteni, vendégét, hogy Kaderják korábban a Kossuth Rádióban arról szólt, hogy 2030-ig gáz felhasználásunkat csökkentjük.

Nagy Katalin a szél kerekről is kérdezte Kaderjákot.

Választ nem kapott.

A válasz kitt érhető el:

http://www.realzoldek.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4706

Harmadik Birodalomban élünk.

Karátson Gábor, 1992.október 16-án az Írószövetség székházában, a Duna-mozgalom támogatására rendezett kiállítás megnyitóján „Villanyfény és öngyarmatosítás” címmel tartott beszédet.
Karátson beszédében a Duna elterelésének a napját Auschwitzhez, és Csernobilhez hasonlította.
Beszédében a Blitzkrieget emlegetett, szerinte mindnyájan a Harmadik Birodalomban élünk, amennyiben a Duna elterelése bekövetkezne.


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »