Hamran ezt üzeni a holnapi tüntetésre készülőknek!

Hamran ezt üzeni a holnapi tüntetésre készülőknek!

Hamran István ideiglenes rendőrfőkapitány kedden tájékoztatott, hogy amennyiben a november 17-re tervezett tüntetéseken a résztvevők megzavarják a közrendet, akkor a rendőrség…

November 17-én fokozott rendőri felügyelettel kell számolni.

„Készek leszünk fellépni azok ellen, akik a maguk módján értelmezik ezt a napot és a demokráciát” – hangsúlyozta Hamran. Biztosított arról is, a rendőrség mindent megtesz annak érdekében, hogy a november 17-i nap méltóságteljes és tisztességes legyen. „Ha a közrendet megzavarják, a rendőrség minden intézkedést megtesz annak helyreállítása érdekében, és mi kompromisszumok nélkül beavatkozunk” – mondta a rendőrfőkapitány.

Hírdetés

A rendőrség a védettségi igazolványokat és a járványellenes intézkedések betartását is ellenőrizni fogja. „Minden szerdai eseményt kockázatosnak jelöltünk meg, elsősorban a járványhelyzet miatt. Tudjuk azonban, hol szorít a cipő, és szemmel tartjuk a kockázatos pontokat” – közölte Hamran.

Martin Královič Pozsony biztonsági főnöke pedig azt tanácsolta a lakóknak, hogy kerüljék el a parlament és a Kormányhivatal környékét.

Nézzük mit mondott a tüntetésekről az epidemológus!

(br, pluska)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »