Hamarosan: a Szentkirályi Ásványvíz elnök-tulajdonosa halált okozó ittas vezetésének valódi története – megdöbbentő részletekkel

Hamarosan: a Szentkirályi Ásványvíz elnök-tulajdonosa halált okozó ittas vezetésének valódi története – megdöbbentő részletekkel

Közel három hete, hogy Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz elnök-tulajdonosa, az RTL Cápák között (és hamarosan az Álommeló) produkció állandó szereplője a TikTok oldalán beismerésre kényszerült: 26 és fél éve ittasan vezette Alfa Romeo típusú gépkocsiját, amellyel egy villanyoszlopnak ütközött és a baleset következtében elhunyt a 26 éves barátja, akit fiatal felesége és 3 éves kisfia várt haza. Hiába.

Hírdetés

Balogh harapófogóban volt, hiszen a Privátkopó arra készült (és ő ezt pontosan tudta), hogy március 3-án, 16 órakor beszámol a nagyvállalkozó-médiasztár eltitkolt cselekményéről.

A milliárdos „előremenekült”: aznap 11 órakor, egy TikTok bejegyzésben jelentette be a halállal végződő ittas vezetése tényét. Nem volt más út előtte, kényszerhelyzetben volt.

A Privátkopó bűnügyi portál munkatársai hetekig gyűjtötték az 1996-ban bekövetkezett tragikus balesettel kapcsolatos információkat, számos olyan személlyel találkoztak, akik ismerték az ügy körülményeit, részleteit. A lap megszerezte a Baloghot elmeszelő jogerős ítéletet is.

A Privátkopó pénteken leleplezi a 37 milliárd forintos vagyonnal rendelkező „vízkirály” hazugságait. Merthogy szinte semmiben sem írt igazat a TikTok-os – őszintétlen – „sírdogálásában”. Írni fogunk a baleset körülményeiről, az ittassága VALÓS mértékéről, a bírósági eljárás furcsaságairól, és arról is, hogyan próbálta megúszni a felelősségre vonást a dúsgazdag üzletember. Beszámolunk arról is, mennyire segítette a későbbiekben az általa tönkretett család életét, mekkora anyagi részt vállalt az akkor 3 éves, édesapa nélkül maradt kisfiú nevelési költségeiből.

Vagyis: megmutatjuk egy magyar milliárdos-médiasztár máz nélküli, valódi arcát…

Részletek pénteken!


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »